Efterårets bedste loppemarkeder

Sæt kurs mod efterårets loppemarkeder - vi guider jer afsted til byens bedste lopper lige her!

14. september 2023
Af Rikke Reffelt

Fyld weekenden med en hyggelig disciplin: loppemarked - måske er I heldige at finde en særlig skat at tage med hjem.

Foto: Rita Blå's Lopper

Rita Blå's Lopper

Rita Blå’s Lopper er med årene blevet lidt af et lokalt københavner tilløbsstykke. Det er kendt for den altid gode stemning, varierede og ofte anderledes locations og høje kvalitet af lopper til rigtig gode priser. Her finder I alt mellem himmel og jord.

Hvor & Hvornår? 1. oktober på Sønder Boulevard

LoppeLinda

Smut til loppemarkedet LoppeLinda, hvor I med sikkerhed vil finde masser af genbrugsguld, lokalt håndværk og aktiviteter for både børn og barnlige sjæle. Det skifter, hvor LoppeLinda afholdes, men der er altid garanti for god stemning.

Hvor & Hvornår? 23. september på Den Røde Plads på Nørrebro og 30. september ved SorteDamSøen

Foto: Romeika Cortez

Vanløse Torv Loppemarked

I finder alt mellem himmel og jord på loppemarkedet på Vanløse Torv, der står klar hver lørdag med lige det, I ikke vidste, I manglede. Så tag afsted og spot fantastiske ting, som andre har elsket før jer.

Hvor & Hvornår? Hver lørdag frem til slut oktober 2023 på Vanløse Torv 

Saxogades Loppemarked

Smut forbi Settlementets Loppemarked i Saxogade og på Litauens Plads - der vil være masser af genbrug og hygge. Måske I finder lige dét, I ikke vidste, I manglede.

Hvor & Hvornår? 30. september på Saxogade

Foto: Rolf Plant / Københavnstrup

Københavnstrup

På Københavnstrup - byens hyggeligste loppe-oase tæt på Emdrup station, åbnes der op for sæsonen med et væld af loppeboder, lækker streetfood og Hansens Is. Så brug et par timer på Københavnstrup, hvor ungerne kan spotte nye skatte til værelset, og I kan sænke skuldrene.

Hvor & Hvornår? Åbent hver søndag frem til  oktober 2023 på Lundebakken 1, 2400 København NV

Høstmarked på Kofoeds Skole

Tag børn og børnebørn med til en hyggelig familiedag, når der afholdes Høstmarked på Kofoeds Skole. Der vil være bålpandekager, sjove aktiviteter for børn, livemusik og masser af skægge loppefund!

Hvor & Hvornår? 14. oktober på Kofoeds Skole

Loppemarked på Bryggen

Loppemarked på Bryggen er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader. Kom og gør et godt loppefund, gå en tur langs vandet, nyd en is eller en kop kaffe og de hyggelige grønne omgivelser. Der er fri entré til loppemarkederne.

Hvor & Hvornår? 1. oktober ved Kulturhuset Islands Brygge 

Gentofte Loppemarked

Besøg det populære loppemarked nord for Købehavn - Gentofte Loppemarked holder til lige ved Charlottenlund Station. Gå på opdagelse i de mange loppeboder, som står klar med genbrugsguld som boliginteriør, legetøj, tøj og meget mere.

Hvor & Hvornår? 24. september, 1. oktober og 8. oktober på Bregnegårdsvej 2, Charlottenlund 

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben