Påsken er lige om hjørnet med alt hvad den indebærer af pastelfarvet forårshygge. Og med endnu en påske, hvor vi må være derhjemme, er der bedre tid end nogensinde til lidt kreativ kvalitetstid. Måske med ungernes venner til lidt udendørs påskehygge? 

ANNONCE FOR PANDURO

3 x påskepynt

Påskeperler i lange baner
Farverige påskeæg
Søde påskevenner

Påskeperler i lange baner

Som altid er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til kreative udfoldelser med hama perler. Herhjemme er der blevet produceret påskepynt i form af mønstrede påskeæg og søde påskeharer, der kan pynte på grene både ude og inde. Og så har vi også lavet et hyggeligt påskespil, som er oplagt til påskeferien derhjemme - det er ligesom kryds og bolle, bare med påskeæg og påskeliljer som brikker og selvfølgelig en forårsfarvet spilleplade. 

Tip! Der er god inspiration at hente på Pinterest, hvor der findes uanede mængder af flotte perle-kreationer, som er lige til at kopiere, hvis I trænger til lidt hjælp til at komme igang. 

Det skal I bruge

Hama midi perlekommode: 179,95 kr.
Indeholder 9 påskefarver (se øverste billede til højre)

Den store Hama midi perlekommode: 299,95 kr.
Indeholder 20 basisfarver (se nederste billede til højre) 

Farverige påskeæg

Med dette sjove påske-kit fra Panduro, kan hele familien være med til at dekorere påskeæg. De 5 påskeæg beklædes med perleler i flotte farver, og kan udsmykkes præcis som I ønsker det.

Perleler minder lidt om modellervoks med små perler i - det er virkelig nemt at forme, og sviner stort set ikke. Derfor er det oplagt at lade familiens yngste være med også. Så længe de ikke spiser det, selvfølgelig.

Som du kan se, kan der laves alt fra klassiske mønstrede påskeæg til kyllinger og blomster. Bare start med at dække ægget i en grundfarve, og lad derefter fantasien løbe løbsk. Hvis det skal være ekstra skørt, kan I tilføje et par øjne, der nemt kan trykkes ind i leret, mens det er formbart. Når leret er tørret, bliver det nemlig helt hårdt - det tager dog flere timer, så ingen grund til stress. 

Det skal I bruge

DIY kit Pearly Eggs: 69,97 kr. 
Indeholder 5 æg, 5 farver perleler og en manual, der hjælper jer på vej (se billeder til venstre)

Søde påskevenner

Igen finder vi perleleret frem, når der skal produceres søde påskeharer og påskekyllinger, som lige så fint byder påsken velkommen. I dette DIY-kit finder du kugler, ler, bånd og øjne, samt en manual til, hvordan de forskellige komponenter skal sættes sammen for at skabe de 3 søde venner her. 

Som altid er guiden sat op i billeder, så ungerne kan "læse med" på egen hånd.  Igen handler der om at dække kuglerne i perleler, hvorefter der kan formes ører, næser, næb, vinger og så videre. For til sidst at tilføje øjne og bånd. 

Lad figurerne tørre natten over, og så er de ellers klar til at pynte i jeres påskehjem. Når leret er hærdet, er figurerne så robuste, at de også fint kan bruges som legetøj, hvis de små ved påskebordet bliver utålmodige under årets mini-påskefrokost. 

Det skal I bruge

DIY-kit Pearly Easter Friends: 69,97 kr.
Indeholder 6 kugler, 4 farver perleler, 6 øjne og 3 sløjfebånd (se billeder til højre)

 

Alle materialer kan købes hos Panduro - og har I fået blod på tanden til flere sjove påskeprojekter, kan I tage et kig i deres store påskesortiment lige her!

 

Fotos: Caroline Meldgaard