Populær børnetrend: Fordyb jer med Pixelhobby i vinterferien

Med Pixelhobby fra Panduro kan I lave jeres egne fine nøgleringe. Pixelhobby kræver hverken lim, strygning eller tørretid - pixlerne sættes bare på med et let klik, og kun fantasien sætter grænser for jeres motiver!

Foto: Patricia Hartmann
24. januar 2023
Af Patricia Hartmann

Artiklen er bragt  i samarbejde med Panduro

Perler møder retro videospil

I sit udtryk minder Pixelhobby om en blanding mellem perler og gamle 8-bit videospil, noget som ungerne helt sikkert vil synes om! Konceptet er enkelt: man sætter små farvede pixels på plader, som tilsammen danner et motiv, som så kan bruges som udsmykning eller nøgleringe.

Foto: Patricia Hartmann

Det skal I bruge

DIY-kit Pixelhobby storpak

Sådan gør I

Start med at vælge et motiv, som I gerne vil lave - der medfølger skabeloner i æsken. Vi valgte et kirsebær og en sød, lyserød kanin.  Find evt. nogle små skåle frem og udstik de farvede pixels I skal bruge og sortér dem - det gør arbejdet nemmere og hurtigere. Sæt pixlerne på (nøglerings)pladen én ad gangen med et let klik og hold tungen lige i munden. Forsæt indtil I har sat allesammen på.

Foto: Patricia Hartmann

Et godt tip

Bemærk at pixels i dette kit er meget små og kræver fine fingerfærdigheder, hvorfor det anbefales fra 6 år. Vores testbarn var 9 år og udstyret med en pincet - det kan for nogle gøre det nemmere at håndtere de små pixels.

Husk at der også findes Pixel XL til mindre børn fra 4 år! Se her.

Find mange flere Pixelhobby-produkter lige her.

Om produktet
  • DIY-kit Pixelhobby storpak koster 299,95 kr.
  • Kan købes online og i fysiske butikker
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben