Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste museum"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   


Nationalmuseet
Nationalmuseet har i år fået kedsomhedsknapper til børn. Alt kan ske, hvis man finder dem og trykker på den. Statuer bliver levende, malerierne taler og hemmelige kister åbner sig. Vi har også fået en helt ny børnerundvisning, hvor børnene møder dansende skelletter, mumier og moselig. Og så har vi selvfølgelig Børnenes Museum. En stor indendørs legeplads, hvor børn kan lege med historien


Arbejdermuseet
Arbejdermuseet er verdenssmestrer i børneformidling. I afdelingen "Børnenes Arbejdermuseum" kan ungerne komme helt tæt på og opleve hvordan man levede og arbejdede i gamle dage. Børnene kan lege frit og klæde sig ud i udstillingen, der er indrettet som gamle arbejderboliger og forskellige butikker. 


Louisiana
Louisiana ikoniske bygning rummer både dansk og international kunst i verdensklasse. Udendørsarealerne er smukke og perfekt til leg for børn i alle aldre, når de får brug for at komme af med krudtet. I Louisianas børnehus kan børnene gribe penslen selv, og prøve kræfter med kreativiteten.


Zoologisk Museum
På Zoologisk Museum kan du gå på opdagelse i naturhistorien blandt dyr fra hele verden. I udstillingerne møder du Danmarks eneste ægte dinosaur, Misty, og andre forhistoriske kæmper. Museet afholder rundvisninger i børnehøjde, børnefødselsdage og workshops i Børneværkstedet i ferierne.


Experimentarium
I 2017 genåbnede Experimentarium i Hellerup, dobbelt så stort med 18 udstillinger fordelt på tre etager og en kæmpe tagterrasse. På det nye Experimentarium leger hele familien sig til ny læring og nysgerrigheden pirres selv hos de alleryngste.

Fotos: 1) Nationalmuseet 2) Arbejdermuseet 3) Louisiana 4) Zoologisk Museum 5) Experimentarium

Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste museum kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: