Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste museum"

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.   

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTETNationalmuseet

Det kan være kedeligt at gå på museum. Derfor har Nationalmuseet lanceret de berygtede Kedsomhedsknapper. Alt kan ske, når børn trykker på dem. Prøv også det nye gysende børneunivers "Sov Sødt - håber du overlever natten", hvor børn kan blive mørkemodige. Eller få "Fortællinger fra graven" om mumier og moselig på den anmelderroste børnerundvisning. I "Børnenes Museum" er der også masser af muligheder for at lege med fortiden. Her kan man sejle i vikingeskib, lave mad som i Middelalderen eller gøre borgen kampklar til fjendens angreb.


M/S Museet for søfart
På M/S Museet for Søfart venter der en sansemættet oplevelse under jorden i ikonisk arkitektur af BIG Bjarke Ingels Group. Interaktive og stemningsfulde udstillinger fortæller om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer. Tag på eventyr i det 400m 2 store maritime legeunivers DRØMMESKIBET, hvor hele familien kan være med. I det store legemotorskib er der masser af plads til at lege, røre og klæde sig ud – og man kan bygge sit helt eget drømmeskib.


Louisiana
Louisianas ikoniske bygning rummer både dansk og international kunst i verdensklasse. Udendørsarealerne er smukke og perfekte til leg for børn i alle aldre, når de får brug for at komme af med krudtet. I Louisianas Børnehus kan børnene gribe penslen selv, og prøve kræfter med kreativiteten.


Zoologisk Museum
På Zoologisk Museum kan du gå på opdagelse i naturhistorien blandt dyr fra hele verden. I udstillingerne møder du Danmarks eneste ægte dinosaur, Misty, og andre forhistoriske kæmper. Museet afholder rundvisninger i børnehøjde, børnefødselsdage og workshops i Børneværkstedet i ferierne.


Experimentarium
I 2017 genåbnede Experimentarium i Hellerup, dobbelt så stort med 18 udstillinger fordelt på tre etager og en kæmpe tagterrasse. På det nye Experimentarium leger hele familien sig til ny læring og nysgerrigheden pirres selv hos de alleryngste i Experimentariums Miniverset.

Fotos: 1) Nationalmuseet 2) M/S Søfartsmuseet - Maria Dønnevang 3) Louisiana 4) Zoologisk Museum 5) Experimentarium

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste museum kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: