Årets dyrepark

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets dyrepark" til Børn i byen Prisen 2023.

26. oktober 2023
Af Stephanie Mielnicki

Årets dyrepark er en zoologisk have, park og/eller akvarium, der giver børnefamilier mulighed for at komme helt tæt på levende dyr.

Afstemningen er slut. Vinderen afsløres den 5. november på Arbejdermuseet og her på bornibyen.dk umiddelbart efter.

Foto: Givskud Zoo

GIVSKUD ZOO

I GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA kan I køre på eventyr i egen bil blandt alverdens dyr, f.eks. antiloper, zebraer, giraffer og næsehorn. I kan køre ind i løvernes område og mærke suset, når rovdyrene går lige forbi jeres bil. I kan gå på opdagelse til fods og bl.a. opleve gorillaer, kæmpeoddere og brillebjørne som det eneste sted i Danmark. Og I kan besøge den kæmpestore dinosaurpark med over 50 modeller af fortidens giganter i naturlig størrelse. Glem ikke at sætte god tid af til hygge ved parkens store legeområder, bag snobrød, klap de søde geder, følg med i spændende fodringer og besøg parkens særudstillinger.

Foto: Zoologisk Have København

Zoologisk Have København

Der er alt fra pandaer og isbjørne til geder og kaniner i Zoologisk Have København. Desuden er haven indrettet med veldesignede arealer, fed legeplads samt et hav af madboder, der gør besøget til en fornøjelse for hele familien.

Foto: Knuthenborg

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark, og her kan I komme helt tæt på savannens dyr, når I triller gennem parken i jeres bil. I parken kan I bl.a. også besøge Abeskoven, Tigerskoven, Limpopoland, Dinosaurskoven og det helt nye Evolutionsmuseum!

Foto: Skandinavist Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark

I hjertet af Djursland ligger Skandinavisk Dyrepark, hvor der er mere plads til dyr, mennesker og vilde oplevelser - naturligvis! Dyreparken er kendt for at have nogle af verdens bedste rovdyranlæg, som er designet til at skabe bedst mulig trivsel for dyrene. Du kan hver dag opleve flere spændende rovdyrfodringer eller selv håndfodre frække dådyr og geder. Lad børnene slå sig løs på de store legepladser, gå på gangbroer over anlæggene til isbjørnene, ulvene og brunbjørnene – eller sid helt inde i havørnevolieren, når der skal fodres. 

Foto: Odense ZOO / Ard Jongsma

Odense ZOO

I Danmarks hyggeligste zoologiske have i Odense kan du komme helt tæt på alverdens vilde dyr i naturskønne omgivelser. Du kan fx ta’ en tur i regnskoven og sige hej til søkoen, du kan besøge pingvinernes iskolde verden, og så kan du blive lidt klogere på verdens største kat, den sibiriske tiger. Prøv også en gåtur i trætoppene eller brænd energi af på en af de sjove legepladser for børn i alle aldre

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets dyrepark" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben