Årets uundværlige

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets uundværlige" til Børn i byen Prisen 2023.

26. oktober 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Årets uundværlige er en oplevelse, service, brand, produkt eller fænomen, I ikke kunne undvære i det forgangne år.

Afstemningen er slut. Vinderen afsløres den 5. november på Arbejdermuseet og her på bornibyen.dk umiddelbart efter.

Foto: Karlas Køkken

Karlas Køkken

Signe fra Karlas Køkken hjælper forældre i hele landet med at få ro i maven og mere overskud i hverdagen med sine nemme og lækre børne- og familievenlige opskrifter samt sin stærke faglige viden og varme, omsorgsfulde og totalt-i-øjenhøjde måde at formidle denne på.

Foto: Momkind

Momkind

Hos momkind fokuseres der på mor. Det gør de ved at skabe et ærligt fællesskab, hvor man sammen gør op med de tabuer, der omgiver graviditet, fødsel, postpartum og moderskab. Med deres produkter ønsker de at støtte mødre på deres rejse – om det så er gennem smertefulde hæmorider eller bløde graviditetstrusser, så er de klar med en håndsrækning.

Foto: Sebra

Sebra Interiør

Sebra er et dansk brand, der har designet møbler, indretning og legetøj til legesyge børn og deres stilbevidste forældre siden 2004. Vores brand er forankret i den danske kulturarv, og vi er inspireret af det bedste fra dansk designhistorie. Vores ikoniske Sebra Seng har gennem mere end 80 år skabt tryghed og god søvn for børnefamilier gennem flere generationer.

Foto: Leander

Leander Matty puslepude

Bleskift er en del af hverdagen, når du har en baby. Vores uundværlige Leander Matty™ puslepude er lavet af blødt PUR-skum, der giver dit barn en følelse af hud mod hud-kontakt, når dit barn ligger på puden. Det er helt unikt. Den har et enkelt og funktionelt design, der gør den både tidløs og nærmest umulig at slide op, så den kan gå i arv fra generation til generation. Puslepuden kan også bruges til hyggestunder, sang, leg og massage og du kan tage den med på tur.

Foto: Moonboon

Moonboon slyngevugge

Marie Grew startede Moonboon i 2019. I dag er Moonboon efterhånden blevet synonymt for mere og bedre søvn for småbørnsfamilier. Slyngevuggen og den tilhørende vuggemotor er den hjælpende hånd, du står og mangler i hverdagen: den vugger din baby blidt i søvn, mens du får armene og hænderne fri til andre gøremål. Baby får en tur til drømmeland, mens du får mulighed for at samle overskud og være bedre til stede, når baby vågner igen. Man skal blot læse Moonboons mere end 1.700 Trustpilot-anmeldelser for at få et indtryk af, hvor mange der mener, at Moonboon er uundværlig for at få hverdagen til at hænge sammen.

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets uundværlige" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben