Årets actionoplevelse

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets actionoplevelse" til Børn i byen Prisen 2023.

26. oktober 2023
Af Stephanie Mielnicki

Årets actionoplevelse er en actionpræget oplevelse, som aktiverer børnefamilier fysisk og motorisk. Det kan være et legeland, et vandland, en klatrepark eller anden form for aktiv oplevelse, enten inden- eller udendørs.

Afstemningen er slut. Vinderen afsløres den 5. november på Arbejdermuseet og her på bornibyen.dk umiddelbart efter.

Foto: WOW PARK

WOW PARK

I WOW PARK kan hele familien boltre sig i trækronerne, i skovbunden og under jorden! Leg i op til 14 meter høje trætophytter, rutsj ned i fuld fart, og løb fra træ til træ i de sjove hængebroer. Hop løs i store net med kæmpebolde eller tag en vild tur i slynger og svævebaner. Find vej gennem labyrinterne og kravl på eventyr i underjordiske huler og snoede gange. Læg vejen forbi klappegederne eller skab fantasifulde figurer sammen i Byg&Krea værkstedet. Køb lækker mad i parken, lav familiepicnic i skoven, eller tilbered medbragt mad på grill eller over bål i parken. I WOW PARK får hele familien røde kinder, sved på panden, masser af leg og frisk luft.

Foto: Leos Legeland

Leos Legeland

Leos Legeland er et stort, indendørs legeland med dyretema, som kan besøges i Herlev, Ishøj, Odense og Aarhus. Her kan børnene have det sjovt med lækre legeredskaber og f.eks. suse rundt i trampoliner, forskellige slags rutsjebaner, cykelbane og et område for de helt små.

Foto: Dinos Legeland

Dinos Legeland

I Dinos Legeland kan I lege blandt kæmpe-dinosaurer og gigantiske legestrukturer, hvor der er både rutsjebaner, boldkanoner, klatrevulkaner, bil-baner, trampoliner, klatrevægge og meget meget mere. I finder Dinos Legeland i Ørestad og Ishøj.

Foto: Lalandia

Lalandia

Feriecenter med stor tropisk Aquadome, Monky Tonky Land og mange andre sjove aktiviteter for hele familien. Her kan store og små gå på opdagelse, få fuld fart på og komme helt ned i gear sammen. Lalandia i Søndervig, Lalandia i Billund og Lalandia i Rødby byder hvert år velkommen til mere end 1,5 mio. gæster.

Foto: Maximum

Maximum

Maximum, beliggende i Aalborg City Syd, er et imponerende oplevelsescenter på 13.000 kvm. Med mere end 10 forskellige forlystelser er det en verden af underholdning og sjov for alle. I Maximum finder I forlystelser såsom bowling, trampolinpark, legeland, VR og minigolf. I Maximum ligger også familierestauranten The Grill – i deres populære buffeter er der livretter til hele familien. Med andre ord er Maximum et rent slaraffenland for børn og børnefamilier.

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets actionoplevelse" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben