Årets børnevenlige spisested

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets børnevenlige spisested" til Børn i byen Prisen 2023.

25. august 2023
Af Stephanie Mielnicki

Årets børnevenlige spisested er en restaurant eller café, der imødekommer børnefamiliers behov i en eller flere henseender. Det kan f.eks. være i form af en særlig børnemenu eller børnevenlige omgivelser.

Fill out my online form.

Du kan læse om reglerne for afstemningen her.

Foto: Bone's

Bone's

Hos Bone’s er der plads til hele familien. De allermindste bliver budt velkommen i restauranten med et interaktivt børneunivers og brede smil, hvorefter legerummet og biograffilmen kalder. Imens får mor og far et velfortjent pust i de brede amerikanske sofasæder, inden familiens livretter serveres. Menukortet byder på ægte amerikansk BBQ og desserten er naturligvis all you can eat softicebar med masser af lækre toppings. Velbekomme!

Foto: McDonald's

McDonald's

Hos McDonald’s er familier altid velkomne. De har god plads til ægte familiehygge omkring maden, der er fri leg i legerummet, mulighed for at afholde børnefødselsdage, og så er de populære Happy Meals et sikkert hit, hvor man altid kan vælge imellem en bog eller et stykke legetøj med.

Foto: Mælk & Honning

Mælk & Honning

Mælk & Honning er en familievenlig café, hvor der er plads til alle. Grundet stedets store legeområde, kortspil og store udvalg af børnemenu og drikke, er stedet fast mødested for mange mødre- og fædregrupper, samt hele familier.

Foto: Lindgreens

Restaurant Lindgreens (tidligere little house)

Amagers familievenlige restaurant, hvor ambitionerne samtidig er høje. Her bliver der kredset for smagen og detaljen, og du kan være sikker på at smagsoplevelsen er i top. På samme tid kan børnene boltre sig i et stort legeområde med legeborg, legetøj og gynger, som man finder i et tilstødende lokale.

Foto: Capa

Capa

Hos Capa får børnene en madoplevelse udover det sædvanlige. Her serveres børneretterne med røg og damp - når tjeneren hælder tøris ved retten. Capa holder også særlige børnefester, hvor børnene får lov til at spise ude helt uden mor og far. Casper Sobczyk, som du måske kender som den farverige kok fra Go’ morgen Danmark, er i spidsen for restauranten og han sørger for store madoplevelser til hele familien. Capa vandt Børn i byen Prisen som årets børnevenlige spisested i 2022.

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets børnevenlige spisested" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben