Her er vinderne af Børn i byen Prisen 2015

42.565 brugere af Børn i byen har stemt. 5 nominerede inden for i alt 19 forskellige kategorier er blevet valgt. Nu er vinderne fundet og spændingen udløst.

9. januar 2023
Af Nanna Enevoldsen

Se vinderne lige her.

Bedste danske børnetøjsmærke: Molo

Molo er skævt og farvestrålende tøj til børn i alderen 0-12 år. Tøjet taler til barnets fantasi, da molo bruger stærke farver, sjove prints, spændende former og er iøjnefaldende.

Bedste udenlandske børnetøjsmærke: H&M

Hennes & Mauritz er i dag en global modevirksomhed, hvis forretningsidé bygger på mode og kvalitet til bedste pris. H&M har koncepter til hele familien; både børn, teenagere, kvinder og mænd samt tekstiler til hjemmet.

Bedste bæredygtige børnetøjsmærke: Okker-Gokker

Okker-Gokker Organic er et næsten 20 år gammelt dansk børnetøjsmærke der er GOTS certificeret. GOTS er det strengeste internationale stempel i textil-industrien for Økologi og Bæredygtighed + Social ansvarlighed. Okker-Gokker Organic producere alle deres metervare selv, og får syet deres tøj på en certificeret kvindefabrik i indien.

Bedste blog: Lortemor

Lortemor.dk hedder Trine og bor i Sydhavnen sammen med sin lille søn, Alfred. Trine blogger om livet som mor, om den dårlige samvittighed og om lortemor-begrebet.

Bedste forlystelsespark: Legoland

LEGOLAND i Billund er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.

Bedste børnekulturpersonlighed: Hr. Skæg

Bag Hr. Skæg gemmer sig Mikkel Lomborg. Han har siden 2007 underholdt børn i alle aldre og lært dem tal, bogstaver og senest ord. Hr. Skæg brænder igennem både på skærmen og ved liveoptrædener rundt omkring i landet.

Bedste børneapp: Reshopper

Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. App'en gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.

Bedste børnewebshop: houseofkids.dk

Siden sin start i 2005 har den populære webshop haft vokseværk og er nu førende på mange populære børnemærker. Hos House of Kids er der fokus på service og udvikling, hvilket kommer til udtryk i den rygende udvikling og forøgelse der er sket de sidste 10 år.

Bedste oplevelse: Zoo

Zoologisk Have er en af Danmarks mest populære attraktioner med ca. 1,2 millioner besøgende om året. Her er fokus på gæsten og der er altid garanti for en succesfuld oplevelse for store og små. Zoo har åbent hver dag hele året

Bedste børneinteriør mærke: Sebra

Sebra designer interiør til børn i et moderne design ved at kombinere nytænkende farvevalg og gamle håndværksformer som hækling og strik. Meget af kollektionen er udført i naturmaterialer for at appellere til børnenes fantasti og forældres ønske om bæredygtighed.

Bedste børneskoforretning: Tjubang sko

Tjubang Børnesko er Danmarks største forhandler af Arauto RAP. Tjubang designer og udvikler selv Arauto RAP og har derfor altid de sidste nye modeller i de rigtige farver. Der lægges stor vægt på god service og professionel vejledning.

Bedste børnetøjsforretning: Heidi og Bjarne

Heidi og bjarne er design for en god sag til de små. Hos os kan du shoppe for en god sag og købe nye designs og lagersalgsvarer fra de bedste fashion og interiørbrands, samt udvalgt secondhand og redesign. Vi har desuden altid et udvalg af bedre brugt legetøj, børnemøbler og bøger. Overskuddet fra den frivilligdrevne butik går til Settlementet på Vesterbros arbejde for og med socialt udsatte borgere.

Bedste børnevenlige spisested: Jensens Bøfhus

Jensen’s Bøfhus er en dansk restaurationskæde, der hvert år besøges af over 5 millioner mennesker, heraf er mere end 500.000 børn. Jensen Bøfhus har deres eget online børneunivers SMASK & CO.

Bedste isbar: Paradis

Ideen til Paradis kommer fra de italienske gelateriaer i Rom, hvor atmosfære, kvalitet og glæde går hånd i hånd. Isen blev tilpasset til danskerne ved blandt andet at mini­mere fedtindholdet og benytte friske og naturlige råvarer. Samtidig skulle det være et koncept, hvor isen blev produ­ceret dagligt - så frisk som muligt var ideologien. Derfor er kvaliteten også i højsædet hver dag, og hver is har en lækker cremet konsistens og en fantastisk smag.

Bedste børneteater: Eventyrteatret

Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 og 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familie underholdning.

 Bedste museum: Experimentarium

Experimentarium er et Science Center – et aktivitetscenter for natur, teknik, miljø og sundhed. Experimentariums formål er at fremme interessen for naturvidenskab og teknik.

Bedste legetøjsbutik: Lirumlarumleg.dk

Lirumlarumleg.dk sælger kvalitetslegetøj til 0-10-årige, alt i indretning til børneværelset samt luksusudstyr. Kvaliteten er i top, designet flot og funktionaliteten stimulerer børns udvikling. Dag-til-dag levering og gratis gaveindpakning.

Bedste legetøjsmærke: LEGO

LEGO® står bag en lang række legetøjsserier. De forskellige legetøjsserier henvender dig til forskellige aldersgrupper, hvor i blandt de mest kendte er LEGO DUPLO® til de yngste, LEGO Friends® til pigerne og LEGO Mindstorm® til drengene.

Bedste børneskomærke: Angulus

Angulus stammer helt tilbage fra 1904 hvor det var et skomageri på Nørrebrogade. Nu leverer butikken stadig nøje udvalgte kvalitetssko til damer og børn.

Interview med vindere af prisen

Børn i byens børnereporter Vigga tog en snak med nogle af vinderne, da de havde fået overrakt deres fine pris.

STORT tillykke til alle vinderne!


♥ Overnatning og spa hos Ystad Saltsjöbad: Sara Lundgreen
♥ Gavekort til irma.dk: Maibritt Noertoft
♥ Overnatning på Tivoli Hotel: Kamilla Wium Norgaard
♥ Hobbyæske fra Panduro Hobby: Nanna Schack, Jeanette Buch, Jeanette Kiegstad, Maria Risom og Sarah Ploug
♥ Minicruise med DFDS Seaways: Katrine Daugaard
♥ Familieforestilling på Østre Gasværk: Karina Juul
♥ Gavekort til nemlig.com: Ida Nielsen og Janne Williams
♥ Indgang til Dyreparken Kristiansand i Norge: Gunilla DrejerVi ønsker også stort tillykke til vinderne af de præmier, vi udloddede i forbindelse med afstemningen:

Alle vindere har fået direkte besked. God fornøjelse med præmierne.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben