Årets online underholdning

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets online underholdning" til Børn i byen Prisen 2023.

26. oktober 2023
Af Stephanie Mielnicki

Årets online underholdning er et online tilbud (teater, læring, bevægelse o.lign.) som i 2023 skabte en helt unik oplevelse for børn.

Afstemningen er slut. Vinderen afsløres den 5. november på Arbejdermuseet og her på bornibyen.dk umiddelbart efter.

Foto: Musiksanseriet

Musiksanseriet

Musiksanseriet er et musikalsk og sanseligt univers for alle børn og voksne, hvor babyblues, lækre ørehængere, råswingende dansehits og afslappende lyttesange sætter rammen. Et univers hvor de musikalske kerneværdier er i centrum og skal styrke de 0-6 åriges udvikling. Musiksanseriet har udgivet to albums med over 2 millioner afspilninger på Spotify, spillet et hav af koncerter, og har gennem instagramprofilen “Musiksanseriet” med +16.000 følgere skabt et stærkt musikalsk univers for børn, forældre og fagpersonale.

Popsi og Krelle

Popsi og Krelle er Danmarks børnemusik-darlings kendt fra YouTube. Popsi er et syngende krammedyr og Guitar-Krelle er Popsi's guitarspillende bedste ven. Sammen har de både en streamingkanal og app, hvor de synger børnesange og laver fagter, særligt til de mindste børn i alderen 0-5 år.

Foto: Lille Bille

Lille Bille

Familievirksomheden Lille Bille har kun eksisteret i et år og har allerede taget Danmark med storm. YouTubekanalen bestræber sig på at lave musik til børn af allerhøjeste kvalitet. Missionen er at lave musik, der samler familien i stedet for at adskille. Bille og hans bedste ven Strømpe tager dig på en rejse fyldt med dans, sang, komik og musikalsk læring. Lille Bille familien består af skuespiller og musiker Karl Bille, professionel danser og producer Jeppe Thybo, grafisk designer Kristina Bernat og manager og digital kreatør Lise Petersen.

Foto: Minisjang

Minisjang

Minisjang er DR's småbørnsunivers til de allermindste. Universet består blandt andet af en streamingkanal på DRTV og en sjov og lærerig legeapp. Minisjang er et trygt og spændende tilbud fyldt med lærerig, og spejlende indhold, som er særligt udviklet til børn mellem 1-3 år. Her kan I møde pindsvinet Børste og alle hans venner. Synge med på sanglege, gå på opdagelse med Lille tiger og spille på instrumenter i legeappen. På Minisjang deles de små børns store begejstring over de mindste ting. Lyden af en prut. Et hop i en vandpyt. En fejebakke, en farveklat, en dimsedut! Intet er for småt til Minisjang.

Foto: Spillebillen

Spillebillen

Karen Marie Bille startede Musikskolen Spillebillen i 2004 og har dermed 20-års jubilæum næste år. 20 år med børnerytmik og tæt på 100 komponerede børnesange, der i skrivende stund har 19.000 månedlige lyttere på Spotify. Karen Marie kan man også møde på Rigshospitalet hver tirsdag, hvor hun spiller og synger med de indlagte børn på flere forskellige børneafdelinger. Spillebillen er et musikalsk og nærværende univers for børn og deres voksne!

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets online underholdning" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben