Årets forlystelsespark

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets forlystelsespark" til Børn i byen Prisen 2023.

26. oktober 2023
Af Stephanie Mielnicki

Årets forlystelsespark er en udendørs park, der giver børnefamilier adrenalinsus og kriller i maven - uanset om det er vilde rutsjebaner eller hyggelige karruseller.

Afstemningen er slut. Vinderen afsløres den 5. november på Arbejdermuseet og her på bornibyen.dk umiddelbart efter.

Foto: Djurs Sommerland

Djurs Sommerland

I Djurs Sommerland – Nordens største sommerland - er der fart, leg og sjov for hele familien. Oplev 9 fantastiske temalande, Danmarks længste rutsjebane, et kæmpestort Vandland og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn. I efterårsferien forvandles parken til en af Danmarks største halloween-oplevelser, når Djurs Sommerland fejrer Magisk Halloween. Brugerne af Børn i byen har kåret Djurs Sommerland til Årets Forlystelsespark 2019, 2020, 2021 og 2022.

Foto: Legoland

LEGOLAND®

LEGOLAND® er stedet, hvor kreativitet og sjov mødes! Oplev forlystelser, som børnene selv kan styre, spændende byggeudfordringer, en enestående blanding af interaktive forlystelser, rutsjebaner, der kilder i maven, shows, der også involverer publikum og meget mere.

Foto: Tivoli

Tivoli

Man må lade paraderne falde og overgive sig, når man gæster den gamle have i hjertet af København. For i Tivoli kan de altså noget helt særligt og magisk. Dén stemning man gribes af, når karrusellerne snurrer, hvinene lyder og vaflerne dufter, er altså ganske speciel. Og ungerne elsker det hele – både de forsigtige, de vovemodige, de små og de store.

Foto: Bakken

Bakken

Bakken er verdens ældste forlystelsespark, og ligger i Dyrehaven ved Klampenborg. Her kan hele familien slå sig løs blandt 32 kørende forlystelser, 35 sjove spil, legeplads, candyfloss, is og gratis underholdning på Friluftsscenen. I kan selvfølgelig også hilse på Pjerrot og se ham trylle foran sit lille grønne hus.

Foto: Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Et prisbelønnet sommerland - helt ude i skoven! Seneste priser tæller 'Europas bedste forlystelsespark’, samt 4 flotte priser til Fønix – som jo er Danmarks længste, højeste og hurtigste rutsjebane! Fårup har også Danmarks største vandland – der er plads til alle helt ude i skoven - landkrabber og vandhunde! Sjov og spas for både store og små i de mere end 60 attraktioner. De største oplevelser, er dem man har sammen.

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets forlystelsespark" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben