Her er vinderne af Børn i byen prisen 2013

De 10 vindere i hver priskategori er nu fundet, og priserne blev overrakt til Awardshow i Bella Center under CIFF KIDS den 9. august.

9. januar 2023
Af Caroline Meldgaard

Vinderne er fundet

Se flere billeder fra prisoverrækkelsen her. Kristian og Katrine fra Lille Nørd kunne desværre ikke deltage i prisoverrækkelsen men du kan se deres video-takke-hilsen til Børn i byen lige her.

Københavns bedste børneoplevelse: Eventyrteatret

Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 og 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familie underholdning.

Bedste bæredygtige børnetøjsmærke: Okker-Gokker

Økologi er et mål for Okker-Gokker, der kun bruger naturmaterialer i deres tøj. De bløde kvaliteter er produceret af GOTS certifiseret bomuld & Oeko-Tex certifiseret bomuld og uld.Kollektionerne er 80 % økologiske og resten er som minimum Oeko-Tex, dermed kan Okker-Gokker stå inde for miljømæssig og social ansvarlig produktion. Målet er i nærmeste fremtid at tøjet skal være 100% økologisk.

Bedste udenlandske børnetøjsmærke: H&M

Hennes & Mauritz er i dag en global modevirksomhed, hvis forretningsidé bygger på mode og kvalitet til bedste pris. H&M har koncepter til hele familien; både børn, teenagere, kvinder og mænd samt tekstiler til hjemmet.

Københavns bedste børnetøjsforretning: Seje Drenge

Sejedrenge.dk sælger kvalitetstøj til drenge 0-7 år fra mærker som Okker-Gokker, Urban Elk, UBANG, MarMar, Mini Rodini m.fl. Der er stort fokus på bæredygtighed og komfort, og der er plads til leg.

Bedste danske børnetøjsmærke: molo

molo er skævt og farvestrålende tøj til børn i alderen 0-12 år. Tøjet taler til barnets fantasi, da molo bruger stærke farver, sjove prints, spændende former og iøjnefaldende sammensætninger.

Bedste børnetkulturpersonlighed: Lillenørd

Kristian & Katrine, der er det seneste skud på stammen i successerien Lille nørd, udstråler et smittende humør og er altid fulde af sjov og ballade – præcis som børnene kender dem fra DR1 og Ramasjang.

Københavns bedste børneskoforretning: Tjubang

Tjubang Børnesko er Danmarks største forhandler af Arauto RAP. Tjubang designer og udvikler selv Arauto RAP og har derfor altid de sidste nye modeller i de rigtige farver. Der lægges stor vægt på god service og professionel vejledning.

Københavns bedste legetøjsforretning: Karrusella

Karrusella er en hyggelig butik i hjertet af København med tøj og legetøj til børn fra 0-8 år. Her er god plads til både børn og barnevogn – og egen indgang til familiens mindste. Alt legetøjet i Karrusella er håndplukket og nøje udvalgt.

Bedste børneskomærke: Angulus

Angulus er garant for sundt fodtøj, Desuden følger Angulus trenden og er altid fremme med de toneangivende modefarver, hvilket blot er en ekstra sikkerhed for mærkets innovation – men altid på basis af den sunde naturform!

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben