Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneteater"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.   

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTETEventyrteatret
Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 og 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familieunderholdning.


Anemonen
Anemonen er et lille teater hvor man mødes på tværs af generationer til samvær og nærvær ud fra en scenekunstnerisk oplevelse - både som deltager og som tilskuer. På Anemonen kan man mærke at teateroplevelsen er fælles lige nu og her - uanset om det er i forbindelse med en traditionel forestilling eller nogle af de mange andre aktiviteter, de lægger hus til. 


Teatret Zeppelin
Teatret Zeppelin ligger i hjertet af Vesterbro og er byens familieteater. I mere end 25 år har børn, unge og deres voksne her kunnet opleve forestillinger i fuld størrelse - dvs. med lys, lyd, scenografi, virkemidler og skuespil som på de større scener. Her tales der op til børnene, ikke ned; her er der plads til både grin og gys; her har temaerne dybde og giver anledning til videre samtale og refleksioner over det at være menneske i evig udvikling.

Zangenbergs Teater
Zangenbergs Teater er et lille børneteater midt i hjertet af København. De har 36 års erfaring med at producere underholdende og eventyrligt teater på et højt professionelt niveau og helt i øjenhøjde med sit publikum. Med deres forestillinger udfordrer og kilder de børnenes fantasi når de forener den virkelige verden med magiens univers.


Det Lille Teater
Det lille Teater spiller teater for børn mellem 2–10 år og deres voksne. Teateret bestræber sig på at præsentere børn for forestillinger af høj kvalitet på et teater indrettet til børn. Det lille Teater kendetegnes ved, at det er et stationært teater og alle forestillinger skræddersys til deres scene. Det er vigtigt for Det Lille Teater at skabe forestillinger hvor det visuelle udtryk, går hånd i hånd med historien og dens karakterer.

Fotos: 1) Eventyrteatret 2) Anemonen 3) Teatret Zeppelin 4) Zangenbergs Teater 5) Det Lille Teater

 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneteater kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: