Årets influencer

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets influencer" til Børn i byen Prisen 2023.

26. oktober 2023
Af Stephanie Mielnicki

Årets influencer er en person, der formidler passioneret og personligt om livet med børn på sin blog og/eller sociale medier - og som har børnefamilier som sin primære målgruppe.

Afstemningen er slut. Vinderen afsløres den 5. november på Arbejdermuseet og her på bornibyen.dk umiddelbart efter.

Foto: Kristina Wildenhoft

Kristina Wildenhoft @kriblekongen

Kristina Wildenhoft, bedre kendt som Kriblekongen, deler masser af inspiration til børnefamilien. På hendes instagramprofil finder du blandt andet inspiration til leg, camping og have i børnehøjde. Hos Kriblekongen får du også et smil på læben, når du ser hendes sjove reels om parforholdet og livet med børn.

Foto: Christina Sander

Christina Sander @christinasander

Christina Sander kæmper for at vores døtre - og kvinder generelt - skal føle sig mere værdifulde i samfundet. At mødre skal sænke skuldrene og vide, at vi alle famler og oplever verden for første gang. Og at det er HELT normalt, når vores søde mænd spørger, hvad vi skal i weekenden, selvom vi lige har sagt det for otte minutter siden.

Foto: Sofie Schwartz

Sofie Schwartz @sofieschwartz

Sofie Schwartz underholder mødrene. Der er altid et godt grin, et brugbart tip og relaterbart content at hente hos Sofie. Humøret er i top, altid godt med selvironi hos Sofie og så tager hun aldrig sig selv for højtidligt

Foto: Julie Elsebeth

Julie Elsebeth @julieelsebeth

Julie-Elsebeth laver videoer og skriverier om familieliv og parforhold med alle de små ildebrande og store glæder, som det indebærer. Derudover er hun forfatter til bogen “Ring til en voksen – jeg er nogens mor”, der giver et råt for usødet indblik i hendes vej ind i moderskabet til stor gavn for alle, der har brug for at sænke skuldrene og tro på, at de er tilstrækkelige i deres moderskab.

Foto: Sofie Bøcher Lindquist

Sofie Bøcher Lindquist @hello_sofie

Sofie Bøcher Lindquist går under navnet @hello_sofie på Instagram, hvor hun deler alle de små afkroge af moderskabet med sine 138.000 følgere. Igennem mange år har Sofie opbygget et fællesskab, der på hendes profil finder sammen om det sjove, det særlige og det svære ved at være en småbørnsfamilie

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets influencer" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben