Planlægger I at gifte jer, men mangler I den helt rette location? Fortvivl ej! Børn i byen guider jer her til Københavns bedste bryllup-locations, hvad end I er til en sejlende skonnert, fristaden eller et kongeligt palæ

 


Den på fortet
Hold jeres bryllup på et vaskeægte fort med omgivende voldgrav! Restaurant Kastrup fortet ligger fredeligt og uforstyrret i en park, omgivet af voldgrav og med udsigt til Amager Strandpark og Øresund. Stedet har forskellige selskabspakker, som dækker de flestes ønsker, men I kan også vælge en special løsning sammen med Kastrup fortet. Stedet tilbyder desuden super god service og et væld af kulinariske oplevelser. Se mere lige her.


Den til søs

Stik til søs med slør på og hold en romantisk bryllupsfest om bord på en skonnert, mens den glider langsomt gennem vandet langs kysten. De Forenede Sejlskibe tilbyder en lang række arrangementer til søs, heriblandt bryllupsfester. I kan vælge at tage imod gæsterne i Københavns Havn eller en anden havn i Øresund, hvor skibet ligger ved kaj. Gå om bord i eventyret og nyd den charmerende og romantiske stemning sammen med gæsterne. Læs mere lige her.


Den i kunstforeningen

Hold jeres bryllup i Kunstforeningen Gl. Strands smukke festsal, som ligger i forlængelse af den dejlige gårdhave. Gårdhaven kan frit benyttes i forbindelse med selskaber. Kunstforeningen ligger midt i centrum af det gamle København med indgang både fra Læderstræde og Gl. Strand. De kan ved hjælp af deres unikke rammer og dygtige leverandører skræddersy jeres arrangement. Læs mere her.


Den på palæet
I festsalen på Prinsens Palæ, Nationalmuseet finder I nogle af Københavns mest usædvanlige og smukke fest- og mødelokaler. Prinsens Palæ er beliggende i en historisk bygning i hjertet af København midt mellem Tivoli og Christiansborg. Her kan man ankomme både til lands og til vands, med bil, bus og kanalbåd. Se mere her.


Den i historiske rammer
Admiral Gjeddes Gaard er et historisk mødested midt i København. Stedet kan berette om et væld af begivenheder, der har fundet sted lige siden middelalderen. F.eks. har gården i tidens løb dannet ramme for både akademisk, kulturelt og politisk samvær – med deltagelse af bl.a. Ludvig Holberg og Th. Stauning. I dag har stedet mange og gode erfaringer med afholdelse af bryllupper. Festen starter typisk i den lukkede og smukke gård med et glas champagne, hvis vejret er dårligt kan man benytte Digterkroen. Middagen indtages i Holbergsalen, hvorefter selskabet fortsætter i Digterkroen med dans, hygge og bar. Læs mere her.


Den på fristaden
Hold jeres bryllup i restaurant Spiseloppens rå og anderledes lokaler på fristaden Christiania. Spiseloppen holder til i en gammel militærbygning, beliggende ud mod Prinsessegade. Stedet har eksisteret i 23 år og bliver kørt som et kollektiv, dvs. at stedet ikke har nogen ejere. Hos Spiseloppen kan I vælge imellem 2-, 3- og 4-retters menuer. Lokalerne kan højst rumme 150 personer. Se mere her.


Den i kælderen
Kælderen 13 er et gammelt, rustikt lagerrum i en 160 kvadratmeter stor kælder i indre by. Den autentiske og hyggelige kælder kan lejes til selskaber og events, og de tilbyder alt lige fra koncept, mad, vin og drinks til live musik og DJs. Følg med på deres Facebookside, hvor de løbende lægger stemningsbilleder op fra diverese arrangementer, eller læs mere lige her.


Den i haven
Det Kgl. Danske Haveselskab – Lokaler & Events tilbyder de skønneste selskabslokaler i hjertet af Frederiksberg. I lokalerne er mulighederne mange, og de kan rumme store selskaber og festligheder op til 200 personer. Selskabslokalerne Brøndsalen og Paradehuset indrammes af verdens anden ældste haveselskab, med smukke haveanlæg af gamle og sjældne planter, som giver oplevelser året rundt. I kan læse mere om selskabslokalerne lige her.


Den under jorden
Cisternerne på Frederiksberg gemmer på en underjordisk oplevelse, man ikke forestiller sig ligger midt i København. Cisternerne er et gammelt højdereservoir anlagt af Københavns Vandforsyning, men er i dag en del af Frederiksbergmuseerne, hvor de danner ramme om både kunstudstillinger, forskellige arrangementer og events. Det er muligt at leje Cisternerne til forskellige arrangementstyper - dog er det ikke muligt med siddende middag, men ønsker I en vielse eller stående reception i særegne rammer, er Cisternerne perfekte! Send en mail til info@cisternerne.dk med en kort og klar beskrivelse af idé og arrangementsart. Læs mere her.


TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.

Billeder: 1. Restaurant Kastrup fortet 2. De Forenede Sejlskibe 3. Kunstforeningen Gl. Strand 4. Nationalmuseet 5. Admiral Gjeddes Gaard 6. Spiseloppen 7. Kælderen 13 8. Det Kgl. Danske Haveselskab 9. Cisternerne på Frederiksberg: Udstillingen "Andante", Christian Lemmerz, 2014