Det er blevet tid til at nominere alle dem, der gør livet som børnefamilie i Danmark til noget helt særligt! Vi glæder os til at hylde børnekulturen efter et år, hvor alt har været vendt på hovedet, og hvor mange af byens tilbud har måtte finde på alternative måder at nå ud til ungerne på. Kast lidt kærlighed efter dem, du synes har gjort det allerbedst i årets 17 kategorier, og fortjener et kæmpe klap på skulderen!

NOMINER DINE FAVORITTER

Her kan du nominere dine favoritter i årets 17 kategorier.

Du kan nominere frem til den 25. juni. Efterfølgende bliver stemmerne talt sammen, og de 5 nominerede i hver kategori offentliggøres den 16. august. 

ÅRETS 17 KATEGORIER

Det har været et anderledes år hvor de store events blev aflyst, men hvor det til gengæld er piblet frem med alternativ online underholdning under nedlukningen. Derfor er kategorien "Årets event" udskiftet med den nye kategori "Årets online underholdning". En anden stor forandring i det forgangne år handler om vores ferier. Danskerne har opdaget nye, skønne feriedestinationer i herhjemme, og vi vil hylde ferier i Danmark med den nye kategori "Årets børnevenlige ferie".

★ Årets ildsjæl
★ Årets influencer
★ Årets forlystelsespark
★ Årets børnekulturpersonlighed
★ Årets familieapp
★ Årets online underholdning
★ Årets børnevenlige spisested
★ Årets isbar
★ Årets børneteater
★ Årets museum
★ Årets brand: Tøj/sko
★ Årets brand: Interiør/babyudstyr
★ Årets bæredygtige initiativ
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
★ Årets børnevenlige ferie
★ Årets børnevenlige i Aarhus

VIND FEDE PRÆMIER

Når du nominerer dine favoritter til årets Børn i byen Prisen, deltager du samtidigt i lodtrækningen om en række virkelig fede præmier

Vinderne af præmierne trækkes den 25. juni, når der lukkes for nomineringer. Vedkommende får direkte besked og offentliggøres her på sitet i uge 26.

PRISSHOWET

Når de nominerede er fundet, og afstemningen i de 17 kategorier er slut, kåres og hyldes de mange vindere til vores store prisshow på Dansk Arkitektur Center den 21. november. Vi glæder os til for første gang at kunne byde sjove, søde og seje Katrine Bille velkommen som årets vært! 

 

Børn i byen Prisen er sponsoreret af Panduro.