Porcelænsmaling, perleværksted, kagepyntning eller filmworkshop. Vi viser vej til fem gode steder, hvor hele familien kan slippe kreativiteten løs

 

1. Creative Space

Hos Creative Space på Gl. Kongevej kan I male på lertøj. Der er over 120 forskellige slags lertøj og mange forskellige farver at vælge mellem, så der er med garanti noget for enhver smag. Mal hele familiens personlige tekopper eller fødselsdagsgaven til bedstemor. Creative Space lægger også lokaler til private arrangementer og events. Var det noget med en alternativ børnefødselsdag?

2. Specialkøbmanden

Er I til glasur, fondant og sukkerpynt, så skal I melde jer til en af Specialkøbmandens kagekurser for børn og voksne, men skynd jer, for de bliver hurtigt udsolgt. På kurset kan I pynte cupcakes og cookies efter alle kunstens regler – eller lære, hvordan man laver en flot festkage. I kan også nøjes med at shoppe ingredienser i en af Specialkøbmandens filialer eller i webshoppen og så kaste sig ud i projektet på egen hånd.

LÆS OGSÅ: Kvartertjek Strandvejen i Hellerup

3. FILM-X

Der er mange måder at være kreativ på, og de behøver ikke involvere pensler og store armbevægelser. Hvad med at lave jeres helt egen film? FILM-X er Filmhusets interaktive filmstudie, som i weekenden har åbent for familier. Her kan I sammen lege med de filmiske virkemidler, og med hjælp fra de kvalificerede guider er der god mulighed for at få en ægte (familie)klassiker med hjem på DVD.

4. Beads’N Drops

Vil I lave jeres egne smykker, er Beads’N Drops det perfekte sted. Her finder du perler og smykkelir i alle afskygninger. I kan enten deltage i et af de faste smykkekurser eller få skræddersyet et til netop jeres ønsker. Kurserne foregår i butikken i Studiestræde, som i øvrigt også er et besøg værd, hvis I bare vil proviantere til hjemmeværkstedet. Hvis du er medlem af Børn i byen klubben, får du 10% rabat hos Beads’N Drops.

LÆS OGSÅ: Børn i byens anmeldelse af GRØD-bar

5. DIY derhjemme

Hvis der skal sysles med kreative projekter derhjemme, er et besøg i Panduro Hobby et must. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af perler, tegnegrej, syting, stempler, æsker, glas- og porcelænsmaling. You name it, they’ve got it! Personalet er selv kreative sjæle, så du kan få kompetent vejledning, hvis du er novice og hverken hedder Clevin eller Brox til efternavn. Panduro Hobby ligger bl.a. i Field’s, Frederiksberg Centret og Nørre Farimagsgade. Kommer du ikke der forbi, kan du shoppe amok i webshoppen.

Billeder: Film-X/Jan Buus, Panduro Hobby og DeviantArt.com