Sommeren bugner af gratis oplevelser for hele familien. Vi guider jer til de allerbedste lige her!

DansSommerdans i Fælledparken

I sommerferien kan hele familie få skønne danseoplevelser med Swing, Salsa, Argentinsk Tango, Kizomba, Folkedans, Bollywood, Afrobeat, Dancehall osv. i Fælledparken.
GRATIS danseundervisning for begyndere mandag til torsdag kl. 19-20, efterfulgt af dj's der spiller op til fri dans i stilarten kl. 20-22.
Sommerdans for børn er hver torsdag mellem kl.12-14.
Familiedans hver søndag kl. 14-16.

Kør på Amagerbanen

Hver anden søndag kan hele familien komme og prøve den historiske Amagerbane! Der er både almindelige skinnecykler og børneskinnecykler, men I kan også prøve en helt ægte pumpedresine! For at være med, skal man blot troppe op på hjørnet mellem Uplandsgade og Laplandsgad. Det er gratis at prøve, men der modtages meget gerne donationer på mobilepay (det er en frivillig organisation, som kun overlever gennem frivillige donationer).

LÆS OGSÅ: BYENS 10 BEDSTE ISBARER

Interaktiv udstilling i DGI-byenPå tur med far

Oplev tegninger fra Ramasjang-serien "På tur med far" i DGI-byen! Fra den 16. april 2018 og tre måneder frem kan I opleve den 7-årige Iris' tegninger i en gratis, interaktiv udstilling. Her kan I udforske universet omkring Iris, Laurits og Pappabilen – og naturligvis også selv få lov til at tegne. Herefter fortsætter udstillingen som en vandreudstilling, som forhåbentlig kan inspirere børn til at tegne endnu mere. ’"På tur med far "vises hver onsdag kl. 17.30 på DR Ramasjang.

Cykellegestue på Trafiklegepladsen

Forår er den bedste tid på året til at lære at cykle - og derfor tilbyder Trafiklegepladsen nu cykellegestue. Legestuen består af holdundervisning på løbecykler for de mindste børn sammen med en forælder, bedsteforælder eller en anden voksen, som de er trygge ved. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Gratis fælles træning i det fri

Fit Family For Free er for alle, der har lyst til at træne gratis med sit barn, familie, venner eller mødregruppe. Her mødes man hver torsdag og træner sammen - i alt slags vejr, så tjek vejrudsigten inden du smutter hjemmefra. Hold øje med info om tid og sted fra gang til gang på Fit Family For Frees Facebook-side.

Friday Night SkateRulleskøjter

Den 27. april skyder Friday Night Skate en ny sæson i gang! Friday Night Skate foregår i København hver anden fredag i løbet af perioden april til september måned. Alle kan deltage. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Gratis Joey Moe koncert

Den 17. juni vender Joey Moe tilbage til Bakken og giver et BRAG af en koncert - og det er helt GRATIS. Der er garanti for en festlig oplevelse i de smukke omgivelser, så tag familie og venner under armen og få en uforglemmelig dag i verdens ældste forlystelsespark.

Soppesæsonen starter

1. juni åbner de bemandede legepladsers soppebassiner - perfekt spot for de små at køle fusserne på. Der er timevis af sjov i vandpjaskeri - tjek De 5 sopperbassiner!

Gratis børneteater i Kongens Have 

Prøv Marionetteatret i Kongens Have - gratis børneteater under åben himmel hele sommeren fra 2. juni. Fra den 2. juni - 8. juli spiller forestillingen BEDSTEMOR MED KLANG I og fra den 11. juli - 19. august spiller VENNER I EN NØDDESKAL. Det er oplagt at kombinere teateroplevelsen med en picnic i haven.

 

 

Fotos: 1. Anders Hviid 2. På tur med far 3. Rulleskøjter, Pixabay.com 4. Ole og Niller - Public Punk Service 5. Cirkusmuseet

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.