Glyptoteket

Foto: Glyptoteket

På Glyptoteket er der plads til de store tanker og ro til at forsvinde i en lille detalje. I kan for eksempel møde Vandmoderen og guldfiskene i vinterhaven og stå under de smukke palmer, som Glyptotekets grundlægger, Carl Jacobsen, fik af sin mor for mere end 100 år siden. De modige kan gå i mumiekælderen og se vaskeægte mumier, og i den antikke samling kan I finde guder og helte fra den græske mytologi.

Glyptoteket vrimler også med dyr: flodheste, løver, ørne, hunde, geder og mange flere – hvor mange kan I finde? Hvis I kan lide at tegne, er der også rig mulighed for det – bliv inspireret af gulvmønstre, hieroglyffer, landskabsmalerier, balletdanserinder i bronze og meget mere.

Museet har udviklet deres egne Glypto-lege, som handler om at opleve kunsten og huset på nye måder, få ro på, koncentrere sig og måske få et godt grin. Både børn og voksne kan være med.

Hvis I er glade for Glypto-legene, vil I nok også synes om museets Safari-hæfte, hvor I skal finde vej gennem Glyptoteket og løse sjove opgaver. Safari-hæftet er også gratis og findes ved billetsalget.

Faciliteter

    • Pusleplads
    • Mad til salg
    • Høj stol
    • Amning tilladt
    • Børnemenu
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben