Regnen øser ned og strandturene er aflyst. Men sommerferien behøver ikke at gå i vasken af den grund. Læs med her – Børn i byen har fundet en hel byge af sjove aktiviteter til regnvejrsdagene.


GÅ PÅ MUSEUM
Museerne er klar med masser af spændende aktiviteter i sommerferien. Besøg fx Cirkusmuseet der har sjov Cirkusleg på programmet – her kan I prøve alt fra jonglering til trapez! På Børnenes Arbejdermuseum kan ungerne rejse tilbage i tiden og fx arbejde som bybud i købmandsbutikken, sortere flasker på bryggeriet eller betjene skrivemaskinen på fagforeningskontoret. Glyptoteket inviterer jer til at dykke ned i, hvordan folk for tusindvis af år siden forstod døden og efterlivet – gå i arkæologens fodspor på museet og find genstande.


BIO-HYGGE
Smut ind biografens mørke hule og forsvind ind i filmens verden for en stund - prøv fx: 

★ Kaptajn Bimse (Premiere 27. juni) 

★ Løvernes Konge (Premiere 17. juli)

★ Paw Patrol - Mission big screen 3 (Premiere 29. juni) 

Tip! Cinemateket viser Børnebiffen for de mindste, du får 50 % på billetten med Børn i byen Klubben.


EN DUKKERT

Grav badetøjet frem og smut en tur i svømmehalen - det bringer familien tæt sammen. Leg, svøm og fjol. Måske kan mor lige nå en tur i saunaen bagefter? Tjek De 5 bedste svømmeture.

Tip! I får 20 % rabat i DGI-byen med Børn i byen Klubben. 


INDENDØRS LEG

Hvis ungerne trænger til at røre sig og brænde krudt af, findes der heldigvis en del indendørs legepladser og legelande, hvor man kan boltre sig i tovbaner, på sørøverskibe og meget mere – få overblikket her:

De 5 indendørs legepladser

De 5 legelande

De 5 trampolinparker


BRUG BIBLIOTEKET
Tag en tur på biblioteket, lån en stak yndlingsbøger – og smut så hjem i sofaen og nyd dem. Bibliotekerne har hyggelige børnehjørner med legetøj og ofte afholdes der også workshops og aktiviteter. Tjek: De 5 fede børnebiblioteker


KREA-TID
Besøg den nærmeste Panduro Hobby og shop krea-materialer med hjem, så I kan udfolde jer med farver, papir, lim, perler osv. I kan også være krea uden for hjemmets fire vægge: Besøg fx Børnemuseet, SMK eller Louisiana, der alle tit afholder kreaworkshops for børn.
Tip! Du får 30% rabat hos Panduro med Børn i byen Klubben.

LÆS OGSÅ: Guide: Byens 10 bedste isbarer


HOP I VANDPYTTER

Det kan godt være du ikke selv synes det er det fedeste, men de mindste vil helt sikkert elske det. Find regntøj og gummistøvler frem og omfavn regnvejret! Opsøg de største vandpytter og hop-amok! Bagefter kan I jo varme jer med kakao og kage derhjemme, prøv fx: Opskrift: Verdens bedste chokoladekage eller Opskrift: Marengsbund og flødeskum .

Hold sommerferie med Børn i byen Klubben 


★ Experimentarium 20 % 


★ Den Blå Planet 20 % 


★ Bounce 50 % 

SE ALLE 200 RABATTER HER.

TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. 

Foto: Glyptoteket - Ana Cecilia Gonzales, iStock, Shutterstock, Ku.Be - Gitte Lotinga, Hege Lindeberg, Børn i byen, Shutterstock,  Experimentarium - David Trood, Den Blå Planet, Bounce