Cinemateket, Det Danske Filminstitut | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Cinemateket, Det Danske Filminstitut

8m2h2xplqblbd3yud3pt8s landscapem normal620
Cinemateket, Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Se kort
3-12 år
30/30 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Et besøg i Børnebiffen i Cinematiket er et fast filmkulturelt indslag i mange børnehavers hverdag og børnefamiliers weekender og ferier.

I Børnebiffen kan de 3-7-årige og deres voksne se et bredt udvalg af film gratis i hverdagene. I weekender og på helligdage koster det 30 kroner pr. billet - og for institutioner er det gratis.

Filmene er udvalgt, så de passer til børnenes alder i forhold til varighed og indhold. Der vises filmperler fra hele verden: Animationsfilm, dokumentar- og kortfilm samt ikke mindst klassikere som fortjener et gensyn på det store lærred.

Billetter kan bestilles på telefon 33 74 34 12: Mandag - fredag kl. 9.00-22.00. Lørdag kl. 10.45-22. Søndag kl. 10.45-19.30.

I Cinematekets underetage findes et interaktivt område, hvor børn og voksne kan stifte praktisk bekendtskab med filmens tilblivelse og historie: Prøve kræfter som både manuskriptforfatter, instruktør, skuespiller, fotograf, klipper og lyddesigner i FILM-X Studie 5. Eller animere en stop-motion-film i FILM-X Studie 6 – og kæmpe om en plads på highscore-listen i filmquizzen.

Se Børnebiffens program og læs mere om FILM-X på Cinematekets hjemmeside: www.cinemateket.dk og www.dfi.dk/film-x

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt