Er du på barsel? Børn i byen guider til de allerbedste barselsaktiviteter i byen, så du og baby kan komme ud og nyde jeres særlige tid sammen.


♥ Månedens barsels-events

Bliv klogere på din baby og livet som småbørnsfamilie. I februar måned kan du smutte forbi:

★  6.,13.,20.,27/2: Pernilles babyrytmik hos Cafe Sweet Surrender

★  6/2: Babyrytmik i Børn i byen Huset 

★  16/2: Slyngecafe i Børn i byen Huset

★  20/2: Foredrag - Førstehjælp i Børn i byen Huset

★  27/2: Event - Babybite i Børn i byen Huset

Se flere events lige HER.


♥ Månedens indendørs sjov

Ta' baby med på biblioteket - her er der ro, plads til at amme, tumle og lege på bibliotekernes fine legeområder. Smut f.eks. forbi Frederiksberg Bibliotek, hvor baby kan lege i og opleve Alfons Åbergs elskede univers. Tjek også: 10 GRUNDE TIL AT NYDE DIN BARSEL PÅ BIBLIOTEKET.


♥ Månedens babyvenlige cafe

På Vesterbro er Absalon - et moderne forsamlingshus - stedet, du skal svinge forbi med barnevognen, hvis mor/far er latte-tørstige og baby har brug for lidt mad. Her er det plads og ro til at baby kan amme, og her er også pusleplads og højstol. Stedet åbner kl. 07 med morgenmad og tilbyder også frokost og fællesspisning om aftenen. Absalon udbyder også babyrytmik og mange andre hold for forældre og baby. Tjek: 10 CAFEER, HVOR DET ER ALLERBEDST AT AMME


♥ Månedens tip

Ta' baby med på Zangenbergs Teater til en intim forestilling for baby "Natten".  Ved hver forestilling er der kun plads til 15 babyer og 15 voksne. Forestillingen er i april, men sikr jeg billetter allerede nu og giv din baby og dig selv en oplevelse, der knytter jer endnu tættere sammen, i et magisk nat-univers med dansende månelys og glitrende stjerner.


♥ Månedens tur med barnevognen

Rul forbi Copenhagen Light Festival med barnevognen - fra den 1.-24. februar lyser festivalen endnu engang København op med smukke lys-kunstværker - det må være en stor oplevelse for baby at beundre alle de smukke lys i byen. Tjek 5 lysoplevelser!

LÆS OGSÅ: DE 3 BØRNVENLIGE CAFEER I KBH


♥ Månedens baby-motion

På med vanterne og huen og trods kulden - smut til Trilletræning, hvor en masse mødre får varmen med barnevognen. Nyd at komme i form og få røde kinder - tjek næste dato for trilletræning lige HER.


♥ Månedens babybio

Flere af byens biografer tilbyder babybio, hvor der typisk er skruet lidt op for lyset og ned for lyden i salen, så mor eller far kan nyde en god film - med baby på armen. Her er babyer nemlig mere end velkomne, og mange af biograferne tilbyder også at holde opsyn med dit sovende barn i barnevognen. Børn i byen Klubbens medlemmer får rabat på babybio i Empire bio og Valby Kino.

I februar måned kan I opleve følgende film i Empire Bio:

★ 7/2: Mødregruppen

★ 27/2: Greenbook 

★ 20/2: If Beale Street could talk

Tjek også: DE 5 BABYBIO


♥ Gratis babypakke

Prøv Børn i byen Klubben (38 kr./mdr.) og få en gratis babypakke med lækre sager fra: GoBabyGo,  MarMar og Soft Gallery og Sebra (Værdi 526 kr.). Få fingrene i babypakken lige HER

Fotos: Børn i byen, Hege Lindeberg, Alberte Cornelius, Zangenbergs Teater, Copenhagen Light Festival, Trilletræning, YouTube og Alberte Cornelius

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.