Er du på barsel? Børn i byen guider til de allerbedste barselsaktiviteter i byen, så du og baby kan komme ud og nyde jeres særlige tid sammen.


♥ Månedens barsels-events

Bliv klogere på din baby og livet som småbørnsfamilie. I april måned kan du smutte forbi:

★  3. april: Hvil i dig selv under din barsel i Børn i byen Huset 

★  4. april: Faglig BarselsBar - Verden ifølge Putin på Kbh+

★ 10. april: Udendørs barselstræning i Børn i byen Huset

★ 10. april: Business & Barsel - podcastens univers på Nørrebro (Du får  rabat med Børn i byen Klubben) 

★ 24. april: Foredrag om førstehjælp i Børn i byen Huset 

★  24. april: Fingesprog - babytegn i Børn i byen Huset 


♥ Månedens udendørs oplevelse

Tril barnevognen forbi Copenhagen Sakura Festival den 27.-28 april i Langelinie Park og nyd de blomstrende kirsebærtræer, oplev kampsport, dans, sang, origami-workshops, sumie og japansk mad. Eller smut forbi Bispebjerg Kirkegård, hvor kirebærtræerne også står flot.


♥ Månedens tip: Se på Kunst med din baby

Tag baby med på kunstmuseum - her er der tit plads til, at du kan trille med vognen inde på museet eller have baby i en bæresele, så I sammen kan nyde udstillingen. Glæd dig til at blive inspireret og få en lille pause fra rytmik og babymos. Mange museer har tit en smuk beliggenhed, som er perfekte til en gåtur med barnevognen bagefter.

Prøv fx: 

SMK

Arken

Lousiana 

♥ Månedens mødregruppe-aktivitet

Der er stadig få billetter til teaterstykket "Mødre", der spiller på Folketeatret i starten af maj - måske en idé med mødregruppen? Du må gerne tage baby med! "Mødre" er et comedyshow i babyformat om 4 kvinder, der møder hinanden i en mødregruppe - stykket fik fremragende anmeldelser sidste år, hvor de også spillede. Book billetter her.

♥ Månedens barselscafe

Slip for en stressende cafétur med baby - her kommer fem caféer, hvor udsigten til barnevognen er i top, så du kan nyde en latte og samtidig holde øje med din guldklump: DE 5 CAFEER MED UDSYN TIL BARNEVOGNEN.

LÆS OGSÅ: Guide - De 5 særlige på barsel


♥ Månedens shoppetur

Skal baby ha’ opdateret garderoben? Smut til forårets VIP Lagersalg og shop lækre mærker. Du shopper før alle andre til VIP Lagersalg med Børn i byen Klubben.  

I denne måned kan du bl.a. smutte til: 

Angulus 5/4 

MarMar 5/4 

Stella Nova 9/4 

CamCam 23/4 

Få overblikket her: Guide: Forårets lagersalg


♥ Månedens babybio

Flere af byens biografer tilbyder babybio, hvor der typisk er skruet lidt op for lyset og ned for lyden i salen, så mor eller far kan nyde en god film - med baby på armen. Her er babyer mere end velkomne, og mange af biograferne tilbyder også at holde opsyn med dit sovende barn i barnevognen. Børn i byen Klubbens medlemmer får rabat på babybio i Empire bio, Nordisk Films biografer og Valby Kino.

I april måned kan I opleve følgende film i Empire Bio:

★ 3. og 10. april: Dronningen 

★ 3. april: Captain Marvel 

★ 3. april: Dumbo

TJEK OGSÅ: DE 5 BABYBIO


♥ Gratis babypakke

Prøv Børn i byen Klubben (38 kr./mdr.) og få en gratis babypakke med lækre sager fra Holly's (Værdi 549 kr.) - du får:

Body fra Holly's str. 56 ★ Hagesmæk fra Holly's ★ Hue fra Holly's ★ Rangle fra Holly's ★ Sutteklud med ring i træ fra Holly's 

Få fingrene i pakken lige HER.

 

Fotos: 1) Alberte Cornelis 2)Romeika Cortez  3) SMK  4) Folketeatret 5) Anders Hviid 6) Rasmus Cornelius  7) Rasmus Cornelis 

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.