De 5 barselshuse

Byens barselshuse er et must på din barsel. Her kan du møde andre barslende forældre, gå til en bunke babyhold, og så lokker de som regel også med en lækker café. Find et barselshus nær dig lige her.

Foto: Alberte Cornelius
25. november 2022
Af Rikke Reffelt
Foto: little house 

little house

little house er dit andet hjem. I alle deres huse finder man ikke bare et stort legeområde, legetøj og aktiviteter for børn i alderen 3 mdr. – 5 år, men også en lækker café med virkelig god kaffe, hjemmebagte boller samt frokostretter for børn og voksne. Deres mål er at samle alt hvad barslende og børnefamilier har behov for under et og samme tag, og ud over café og legeområde tilbyder de mange forskellige hold til forældre, babyer og børn. Der er fokus på lækre og rolige omgivelser og legetøj til alle aldre i god kvalitet, så I kan slappe af, når I besøger little house.

Hvor? Strandlodsvej 5, Pakkerivej 1 og Viborggade 70B

Foto: Family Zoo 

Family Zoo

Family Zoo-huset på Østerbro er the place to be - hvad enten du prøver at blive, er gravid eller har født. Her tilbydes alt fra pilates og bækkenbundstræning til babymassage og rytmik. Et stort hit er Famly Zoo's café, hvor der fra morgen til sen eftermiddag bliver serveret morgenmad, frokost, kaffe og kage - caféen er åben for alle og har et vindue, hvorfra du kan holde øje med barnevognen.

Hvor? Classensgade 11E, 2100 København Ø

Børneboblen. Foto: Børn i byen

Børneboblen

Børneboblen er et hyggeligt mødested og samlingssted på Amager for dig, som er gravid, på barsel eller er forældre til et barn i alderen 0-10 år. Børneboblen inviterer til hygge og samvær, med andre babyer og deres mødre/fædre på barsel. Du og din baby kan glæde jer til aktiviteter som rytmik, babymassage, foredrag, tumletid og meget meget mere. Smut forbi Børneboblen!

Hvor? Bremensgade 3, st. tv., 2300 København S

Foto: Ro og Mag

Ro & Mag

Hos Ro & Mag på Frederiksberg kan du komme og slappe af med dit barn (0-2 år) i rolige, rare omgivelser og møde andre forældre og babyer. På de 200 kvadratmeter er der plads til at de små trygt kan kravle og tumle på gulvet. Her holdes tit babyvenlige arrangementer og er I tørstige eller har brug for en snack, så kan det købes. Her finder I også en byttebørs, hvor børnefamilier kan finde nye skatte eller aflevere aflagte babysager.

Hvor? Jacobys Alle 4 st., 1806 Frederiksberg C

Foto: Kids Kollektive

Kids Kollektive

Kids Kollektive er stedet, hvor du kan gå til alle aktiviteter med din baby i hjertet af Frederiksberg. De har samlet alle de aktiviteter, I som familie har brug for, under ét tag og ét medlemskab. Der er plads til de nybagte forældre, der leder efter inspiration og glæde sammen med deres lille ny – og måske bare en anledning til at komme ud. De er også stedet for den aktive familie, hvor både mor, far, børn og bedsteforældre kan holde sig i gang og have det sjovt samtidig. De har en stærk gruppe af dygtige, uddannede og erfarne undervisere, der alle brænder for at give jer lyst til mere. Som medlem har du fri adgang til alle hold. Dyk ned i deres hold såsom Babyrytmik, Efterfødselsyoga, Babymassage, Power Dad og meget mere.

Hvor? H.C. Ørsteds Vej 48A, 1879 Frederiksberg C

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben