De 5 loppesupermarkeder

Loppesupermarkeder er et smart koncept, der gør det let at købe og sælge lopper på en organiseret måde, og er perfekt til travle børnefamilier.

4. januar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Hvad end du ønsker at sælge ud af ungernes aflagte tøj, eller familien er på udkig efter et billigt spisebord, er loppesupermarkeder løsningen! Det smarte koncept gør det let at købe og sælge lopper på en organiseret måde, og er perfekt til travle børnefamilier.

Kort om loppesupermarkeder

Loppesupermarkeder er et smart koncept, hvor privatpersoner kan leje en stand og sælge brugte ting, uden selv at skulle passe standen. Man prissætter selv sine ting, mens supermarkederne betjener kunderne og sælger varerne. Der tages som regel 15-20% i kommission. Som kunde lægger du blot varerne i kurven og betaler ved kassen.

Foto: Loptimisten

Loptimisten

Loptimisten er et loppesupermarked i Hvidovre, hvor private kan leje en reol, få printet prismærker, og på den måde sælge ud af ungernes aflagte garderober, udstyr, legetøj og så videre. Der tages 15% i kommission. Som kunde i butikken browser du bare igennem de mere end 200 fyldte reoler, og betaler samlet ved kassen til butikkens medarbejdere, der står for selve salget, som standlejerne har sat til salg. Der er gratis parkering samt tog og bus lige til døren, så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi til en omgang loppeshopping!

Kirppu

Kirppu har filialer i hele landet, og snart åbner de butik nr. 23! Bor du i Københavnsområdet kan du smutte forbi Kirppu i Valby, Herlev eller Søborg. Hvis du vil sælge ud af dine brugte ting, kan du booke en stand hos Kirppu online eller i en af butikkerne. Du sætter selv prismærker på dine varer og stiller dem op - resten klarer Kirppu, mens du kan følge dit salg online. Det koster 200 kr. per uge at leje en stand, og der tages 19% i kommission. Hos Kirppu kan du finde alt fra møbler og antikviteter til tøj og legetøj.

Foto: Børneloppen

Børneloppen

Børneloppen har en lang række butikker, bl.a. i Vallensbæk, Valby, Vanløse og Helsingør. Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier, og her kan man sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og møbler. Som sælger lejer man sig ind på en reol for mindst en uge ad gangen og prissætter selv sine varer. Prismærker med stregkode udleveres i butikken, og når varerne er sat på hylderne, overlades resten til Børneloppens personale, som betjener butikkens kunder og sælger varerne. Som sælger kan man altid følge sit salg i realtime via ”Mit Børneloppen” og se, hvilke varer der er solgt. 17% betales i kommission til butikken.

Foto: Lidkøb

Lidkøb Østerbro

Lidkøb Østerbro finder I på Strynøgade 7. Her kan I gå på opdagelse blandt 400 stande med kategorierne bolig, børneudstyr, modetøj og mindre møbler. Ønsker du en stand, kan du booke den hurtig og nemt online. Efter du har booket din stand, registrerer du online hvad du sælger og til hvilken pris, så printer Lidkøb dine prismærker i butikken, som du selv sætter på dine varer. Lidkøbs personale tager sig af salget, og pengene bliver sat ind på din konto, når lejeperioden slutter. For at sælge varerne tages en kommission på 15%.
Lidkøb Østerbro har desuden også en super hyggelig café, der serverer økologisk latte og lækkert bagværk såsom pølsehorn, tebirkes og muffins. Der er også behagelige sofaer til at slappe af i.

Loppehylder.dk

Loppehylder på Frederiksberg er i højere grad en loppebutik end et loppesupermarked, og måske byens hyggeligste af slagsen. Her bliver der kælet for detaljen, og de mange lopper kommer virkelig til deres ret i de lyse og luftige lokaler. Her kan du både købe og sælge, og princippet er mere eller mindre det samme som i superloppemarkederne. Du booker en stand (enten en reol eller gulvareal), hvorefter du får udleveret unikke stregkoder, som du kan skrive navn og pris på. Hvis der imod forventning skulle være varer, der ikke bliver solgt, henter du dem i butikken, samtidig med at Loppehylder.dk overfører hele det beløb, du har solgt for (minus 15% kommission) til dig.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben