Byens 5 babyrytmikhold

Vil du gerne ud og være aktiv med din baby, men er du i tvivl om, hvor du kan gå til babyrytmik i København? Vi har samlet 5 fine bud!

Foto: Stephanie Mielnicki
16. december 2022
Af Rikke Reffelt

Absalon

I Folkehuset Absalon kan du tage din baby med til rytmik hver tirsdag. Der kører 3 hold: kl. 11.15-12.00 for 10-13 måneder, kl. 12.00-12.45 for 4-7 måneder og kl. 12.45-13.30 for 7-10 måneder. Her synger I sange, lærer nye, lytter, spiller og leger med børnene i et trygt og hyggeligt miljø. Det koster 50 kr. pr. gang og kræver ikke tilmelding, I møder bare op.

Spillebillen

Spillebillen er en lille, hyggelig musikskole, der drives af musik- og rytmikvirtuosen, Karen Marie Bille. Hun underviser selv på alle holdene, så man er sikker på, at de små tumlinger er i de bedste hænder undervejs. Lokalerne er lyse og hyggeligt indrettet og ligger super centralt lige bag Det Kongelige Teater. Der er hold under betegnelserne ’Rytmik’, ’Tumlebillen’ og ’Tumlastik’ til babyer og børn i alderen 3 måneder til fire år og deres voksne.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% på produkter fra Spillebillen

Rytmik for børn

Rytmik for børn er en lille rytmikskole og teaterskole for børn mellem 4 mdr. og 7 år på Christianshavn. Til rytmik laves mange sjove, spændende og udfordrende ting, bl.a. sang, trommespilning og dans. Børnene får sved på panden og slapper af - rytmik er leg, musik og bevægelse for fuld udblæsning.

Pernilles Børne- & Babyrytmik

Pernille er en garvet rytmikpædagog, der har hold flere steder i byen. Blandt andet i Dragør, på Café Sweet Surrender på Vesterbro og i Bibliotekshuset på Rodosvej. Der er dømt grin, glæde, god energi og hyggelige sange, som både babyer og forældre bliver i godt humør af.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 50% hos Pernilles Børne- & Babyrytmik

Børn i byen Huset

Til vores helt egne Babyonsdage er der ofte rytmik på programmet for de små på 3-12 måneder. Holdene er eksklusive og gratis for vores medlemmer, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Meld dig ind i dag, og tjek de mange rytmik-events ud i kalenderen!

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben