Spillebillen

Img 0528 normal620
Spillebillen
Peder Skrams Gade 3, 3.
1054 København K
Se kort
0-5 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Spillebillen er en lille, hyggelig musikskole, der drives af musik- og rytmikvirtuosen, Karen Marie Bille. Hun underviser selv på alle holdene, så man er sikker på, at de små tumlinger er i de bedste hænder undervejs. Lokalerne er lyse og hyggeligt indrettet og ligger super centralt lige bag Det Kongelige Teater. Der er hold under betegnelserne ’Rytmik’, ’Tumlebillen’ og ’Tumlastik’ til babyer og børn i alderen 3 måneder til fire år og deres voksne. For oplysninger om priser, hold og tilmelding ring eller tjek hjemmesiden.

Er du medlem af Børn i byen klubben, får du 10% rabat ved tilmelding.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Ditte

Jeg har handlet på deres hjemmeside, hvor jeg skulle have 10% rabat gennem Børn i Byen, men det glemte de - jeg fik det efterfølgende, da jeg kontaktede dem.

Kristine

Har gået til babyrytmik hos Karen-Marie med begge mine piger da de var små og jeg har været meget tilfreds begge gange. Vi hører og synger faktisk stadig sangene fra dengang :-)

Sidse

kan helt klart anbefales..... børnene elsker de mange tumle-aktiviteter og fantastiske sange!!

Stine Zenia

Super rytmikhold. Min yngste søn på 6 mnd elsker det :)

Natascha

Lyder som om at det kunne være noget for både min store dreng (som før har gået til rytmik) og lillepigen, som også elsker sang og musik...må lige tjekke hjemmesiden ud...

Christina

Kan helt sikkert anbefale Spillebillen. Har lige gået der med min datter på 9 måneder. Karen Marie og Mette er så søde og fantastiske. Jeg har fået en masse gode ideer til lege og stimulans af min datter. Der var en der skrev at holdende var klemt. Vi var 12 på holdet og det var nok lige i overkanten, men det var sjældent at alle kom, så for det meste var vi kun 6-7 voksne med babyer og det var rigtig fint. Anbefaler det til alle jeg kender med små børn, og skal helt sikkert også gå på nogle af holdende når min datter bliver lidt større :-)

Astrid Vadgaard

Jeg gik til rytmik med min datter, da hun var 6-9 mdr. og det var rigtig godt! Jeg synes, at det er super fedt, at det på en velovervejet måde er en blanding af sang og tumlastik, så børnene bliver bredt stimuleret, og det giver masser af ideer, som man kan tage med hjem. Rummet er dejlig overskueligt med masser af spændende remedier, og der plads til at amme, pusle osv. Det eneste minus ved min oplevelse af stedet er, at det, i hvert fald på det tidspunkt vi gik til det, lå næsten oven i min datters formiddagslur, så vi missede flere gange.

Kristine

Jeg går til rytmik med min søn på 7 måneder hos Karen Marie - og det er super!! Karen Marie har overskud, er glad for børn og god til at fange børnene (og deres voksne).
Ud over selve lokalet hvor der "rytmikkes" er der et tilstødende lokale hvor man kan amme, skifte ble og hvad man ellers lige skulle få lyst til og brug for!

Tine

Spillebillen er bare et rigtig skønt sted. Vi har gået både på deres tumlastik-hold (Tumlebillen) og nu går vi på rent rytmik-hold. Min datter er helt vlld med det. Vi har købt Karen Maries cd, som vi hører hver eneste dag. Det er så hyggeligt.
Det er ærgeligt, at de ikke har hold for børn over 12 måneder.

Lotte

Men musikken er fantastisk - og vi elsker at høre cd'en herhjemme nu ½ år efter vi har gået hos Spillebillen! Karen Maries koncerter kan også anbefales :-)

Lotte

Vi går til "Tumlebillen" hos Spillebillen - det er kombineret rytmik- og tumlastikhold (8-12 mdr). Indholdet er fint og Karin-Marie og Mette er gode, søde og kompetente, men kælderlokalerne er meget små ift. det antal børn/forældre, der er på holdet, så det kan virke ret klaustrofobisk. Har ikke oplevet så "klemte" hold til andre aktiviteter, jeg har gået til (babysvøm, mor-baby-yoga, efterfødselsgym...) - og heller ikke så meget gråd...
Måske presses citronen lige voldsomt nok...?

Caroline

Ja, du køber bogen med rabat hos Spillebillen - du møder bare op og viser kortet. Næste koncert er 10 maj kl. 15 på Islands Brygge Kulturhus

Anja Schremmer

Hvis man vil købe bogen til medlemsrabat, skal man så bare møde op på spillebillemusikskolen og fremvise medlemskortet? Og er der nogle planer for næste spillebillearrangement?

Betina

ØV ØV ØV at holdene bliver så hurtigt overbooket....

Marianne

Jeg har i snart flere år, komme fast hos Karen Marie i Spillebillen. Som børnepasser kommer jeg der med flere forskellige børn, som alle er super glade for det og ikke mindst for Karen Marie. Flere af børnene har søgt Karen Marie meget.... Vi er på små overskuelige hold, hvor vi så småt lærer hinanden at kende indbyrdes, det er temmeligt hyggeligt.. Karen Marie er en rigtig god underviser, hun tager udgangspunkt i hvad børnene kan og har alt hvad man kan forestille sig i bolde, faldskærme, gynger, instrumenter og meget andet. Min varmeste anbefaling her fra...

Caroline

Jeg var til rytmik med Viggo i Spillebillen i dag for første gang og det var virkelig godt. Undervisningen køres af Karen Marie Bille der er musikpædagog. Hun har en skøn sangstemme, spiller guitar og klaver - og så har hun en fantastisk udstråling der fænger både børn og voksne. Det er også dejligt at lokalet er lyst og lækkert - og skønt at det ligger midt i byen.