Det kan I lave, når det regner

Regnen øser ned og ungerne keder sig. Fortvivl ikke - Børn i byen har fundet en hel byge af sjove aktiviteter til regnvejrsdagene.

Foto: Adobe Stock
23. november 2023
Af Rikke Reffelt
Foto: David Trood

Gå på museum

Museerne er klar med bunkevis af fine aktiviteter - også når det regner. Tag på Experimentarium, og lær noget nyt, mens I leger jer gennem videnskaben i forskellige afskygninger. Eller smut en tur på Cirkusmuseet, som også er et sikkert hit for børnene. Her kan I blive ægte cirkusartister, når der jongleres og laves numre.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% på Experimentarium 
✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% på Cirkusmuseet

Foto: iStock 

Bio-hygge

Smut ind i biografens mørke hule, og forsvind ind i filmens verden for en stund. Der er altid nye spændende film for børn i Nordisk Films biografer over hele landet. Og skal dit barn i biografen for allerførste gang, kan vi anbefale at prøve Cinemateket, som viser charmerende korte film i for de mindste i Børnebiffen. 

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 50% i Børnebiffen

KU.BE. Foto: Gitte Lotinga 

Indendørs leg

Hvis ungerne trænger til at røre sig og brænde krudt af, findes der heldigvis en del indendørs legepladser, legeområder og legelande. Her kan der leges løs uden at skulle iføre sig regntøj og gummistøvler - og hey - mange af stederne er der også mulighed for, at de voksne kan få en god kop kaffe i tørvejr, mens ungerne leger. 

Foto: Cafe Sonja 

Café-tid

Tag børnene med på café og forkæl dem med et lækkert måltid, et stykke kage eller nogle gode snacks. Kig for eksempel forbi hyggelige Café Sonja på Vesterbro. Er dine børn stadig så små, at du får stresssved bare ved tanken om at tage dem med på café eller restaurant, bør I tage en tur på Bette Café, hvor der er taget højde for selv helt små børn i indretningen og på menuen. Prøv det!

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% på Café Sonja
✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% på Bette Café

Foto: Louisiana 

Krea-sjov

Besøg den nærmeste Panduro Hobby og shop krea-materialer med hjem, så I kan udfolde jer med farver, papir, lim og perler. I kan også være krea uden for hjemmets fire vægge. Besøg for eksempel børneværkstedet på SMK - et mekka for krea-glade børn! Eller Børnemuseet, hvor I kan glæde jer til alverdens krea-sysler. Smukke Louisiana, står også altid klar med inspirerende bygge-, male- og tegne-værksteder.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% på entrépakker til Børnemuseet

Foto: Astralis

Gaming

Ved Tivoli er der fornyligt åbnet et esport-mekka. Med hele 2 etager er Astralis Nexus fyldt med gaming, underholdning, undervisning, butik og alt andet en gamer kunne ønske sig. Det er det perfekte udflugtsmål til regnvejrsdagene for familiens spilleglade medlemmer. 

Foto: Pexels

Hop i vandpytter

Find regntøj og gummistøvler frem og omfavn regnvejret! Opsøg de største vandpytter og hop-amok! Bagefter kan I jo varme jer med kakao og og lidt sødt derhjemme, prøv for eksempel:

- Opskrift: Verdens bedste chokoladekage
- Opskrift: Marengsbund og flødeskum
- De 5 opskrifter på hjemmelavede ispinde

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben