København bugner af fine barselstilbud, og juli måned er ingen undtagelse. Vi guider dig til månedens aktuelle events, så du skal bare pakke junior i barnevognen og trille afsted.

Besøg byens parker

Juli er nok årets bedste måned, at besøge byens parker med baby. Temperaturen er skøn, du slipper for at skulle pakke dit barn ind i mange lag tøj, og kan søge skygge under parkernes træer. Medbring et blødt tæppe, som din baby kan tumle på, mens du tager et lille hvil. Store parker såsom Konges Have, Ørstedsparken, Botanisk Have, Fælledparken mv. er oplagte udflugtsmål - men du kan også tage et kig på de mindre kendte haver i København i vores guide: De 5 hemmelige haver.

Iskaffe to-go

Du hungrer efter en kold iskaffe i den bagende sol, men baby skriger, så snart du slipper barnevognens håndtag, og gør dermed cafébesøg umuligt. Løsningen er at trille forbi et af byens "kaffevinduer", så du kan få stukket iskaffen og croissanten i hånden direkte på gaden. Vi guider jer til syv af byens kaffevinduer her.

Det første legepladsbesøg

Er din baby ved at være stor nok til sit første legepladsbesøg? Så er juli en skøn måned at gøre det i, det betyder nemlig ingen flyverdragt eller kolde små fingre. Det er bare på med solhatten og afsted. I kan med fordel sætte kurs mod legepladser med babygynger, se her: Alle byens babygynger.

LÆS OGSÅ: De 6 småbørnslegepladser og Alle byens legepladser med toilet

Besøg byens soppebassiner

Store babyer på 10-12 måneder kan snildt få noget ud af byens soppebassiner. Kan dit barn sidde selv, måske endda gå, kan det sagtens pjaske rundt i de lave søer på byens legepladser - selvfølgelig med en voksen lige ved siden af. Henover sommeren finder I soppebassiner på Naturlegepladsen i Valbyparken, Hulgårds Plads, Bredegrund, Nørrebroparken, Skydebanen og Remiseparken - tjek åbningstiderne her.

LÆS OGSÅ: Byens soppebassiner

Babybio i Empire

Hvor: Empire Bio, Guldbergsgade 29F, 2200 København
Hvornår: Onsdage i juli måned
Overskyede regnvejrsdage kan desværre også forekomme i sommermånederne - men heldigvis kan I smutte i babybio i Empire! I biografsalen er lyden dæmpet, og der er skruet op for lyset, så det er nemmere at have baby med.

Husk at medlemmer af Børn i byen Klubben får 50% rabat på babybio i Empire.

Barsel med babyYogatid med din Baby

Hvor: Folkehuset Absalon på Sønder Blvd. 73, 1720 København V
Hvornår: Hver onsdag kl. 12-13

Der er skruet ned for barselsevents i Absalon i sommerferien - men I kan stadig glæde jer til yogatid med din baby hver onsdag kl. 12-13 i juli måned. Her laves øvelser, som styrker kroppen, og stillinger som beroliger nervesystemet. Særligt skuldre, nakke og ryg bliver løsnet, og vejrtrækningen får opmærksomhed. Det koster 50 kr. at deltage, og baby skal være minimum to måneder gammel for at deltage.

Besøg Rog og Mag

Hvor: Jacobys Alle 4 st., 1806 Frederiksberg C
Hvornår: Alle hverdage  kl. 10-15

Hos Ro & Mag på Frederiksberg kan du slappe af med dit barn (0-2 år) i rolige, rare omgivelser og møde andre forældre og babyer. På de 200 kvadratmeter er der plads til at de små trygt kan kravle og tumle på gulvet. Er I tørstige eller har brug for en snack, så kan det også købes. Den 26. juli afholdes desuden babyrytmik med leg og kaffe for babyer i alderen 3-9 mdr. Det koster 110 kr. at deltage.

Tril forbi byens streetfood markeder

De sommerlige temperaturer tillader endelig, at sidde udendørs og nyde mad og drikke. Sæt kurs mod f.eks. Reffen eller Broens Gadekøkken, hvor der er god plads til at have barnevognen med rundt. Der er også borde og bænke, hvor maden kan nydes eller amningen/sutteflasken kan klares.

Kig forbi Kids Kollektive

Hvor: H.C. Ørsteds Vej 48A, 1879 Frederiksberg
Barselshuset Kids Kollektive holder åbent hele sommeren. Her har de samlet alle de aktiviteter, I som familie har brug for, under ét tag og ét medlemskab. Som medlem har du fri adgang til alle hold, f.eks. Babyrytmik, Efterfødselsyoga, Babymassage, Power Dad m. baby og meget mere. I kan enten købe et klippekort eller et medlemskab.

 

Fotos: 1) iStock 2) Baby på gynge 3) Mor og baby af Alberte Cornelius 5) Reffen af Alberte Cornelius