København bugner af fine barselstilbud, og maj måned er ingen undtagelse. Vi guider dig til månedens aktuelle events, så du skal bare pakke junior i barnevognen og trille afsted.

barnevogn københavnBarselsforedrag med Knud Romer

Hvor: Barselsakademiet, Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg
Hvornår: 10. maj kl. 10-11
Tag din baby under armen til et spændende foredrag med Knud Romer om hans roman "Pigen i Violinen" i Barselsakademiet – eller se med online, når foredraget streames live. Oplægget varer fra kl. 10-11, og der er plads til spørgsmål og debat. Dørene åbnes fra kl. 9, og der følger kaffe og brød med i prisen til det fysiske foredrag. Det koster 50 kr. at deltage fysisk og 20 kr. online.

Barselsevents i Absalon

Hvor: Folkehuset Absalon på Sønder Blvd. 73, 1720 København V
Hvornår: Tirsdage, onsdage og torsdage i maj

Absalons kalender er spækket med events for dig og din baby i maj måned. Hver tirsdag kan I f.eks. være med til babyrytmik inddelt efter babys alder, om onsdagen kan du prøve yogatid med din baby og om torsdagen står den på babysansemotorik, også inddelt efter babys alder. Det hele koster 50 kr. at deltage i.

Barselsbingo hos Baby-steps

Hvor: Baby-steps, Etta Camerons vej 15, 2450 København sv
Hvornår: 27. maj kl. 12-14
Kom med til sydhavnens hyggeligste barselsevent, når Baby-steps holder Bingo Banko. Det er muligt at vinde fede præmier, hygge med mødre/fædregruppen og andre på barsel, mens dit barn hygger med sanselegetøj. Det koster 110 kr. at deltage og med i prisen er cafe latte, kaffe, te og en spilleplade.

Babymesse i øksnehallenBaby- og småbørnsmesse i Øksnehallen

Hvor: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København
Hvornår: 7.-8. maj
I maj måned har I også mulighed for at besøge Danmarks største messe for gravide og familier med børn fra 0-6 år. Messen er et halvårligt tilbagevendende "alt under ét tag-arrangement" for nuværende og kommende småbørnsforældre. Husk også at smutte forbi Børn i byens stand, hvor I kan få et fantastisk messetilbud, når I melder jer ind i Børn i byen klubben. Vælg mellem en babynest (værdi 749 kr) , sengetøj (379 kr) eller en sengerand (649 kr). I kan også deltage i lodtrækningen om en harlequin børnebænk fra CamCam, og høre mere om Børn i byen.

Barselsformiddag: Førstehjælpskursus

Hvor: Sundby Bibliotek, Jemtelandsgade 3, 2300 København
Hvornår: 5. maj kl. 10-12
Bliv klogere, når John Petersen fra "Simpel Førstehjælp" gæster Sundby Bibliotek  med temaet sikkerhed og førstehjælp til babyer og småbørn. Du er velkommen til at tage din baby med, men bemærk at der er praktiske øvelser, som udføres på dukker. Arrangementet er en del af bibliotekets faste barselsformiddage, og koster 75 kr. pr. voksen.

Babyrytmik på Ørestad Bibliotek

Hvor: Ørestad Bibliotek, Arne Jacobsens Allé 19, 2300 København
Hvornår: 6. og 20. maj 
Når der afholdes babyrytmik for de 3-10 måneder gamle babyer på Ørestad Bibliotek er nøgleordene er grin, glæde og god energi. Der er efterfølgende mulighed for barselssnak og hygge på biblioteket. Babyrytmikken for de små ledes af rytmepædagog Pernille Broberg Balle, og koster 60 kr. Bemærk at der er to hold, ét kl. 11.45 og 12.45, på begge datoer.

 

Barsel med babyLÆS OGSÅ: Guide: De 5 barselshuse

Udendørs loppemarkeder

Hvis junior sover lange lure i barnevognen, er det oplagt at trille forbi ét af maj måneds udendørs loppemarkeder. Sæt f.eks. kurs mod:
1. maj: Fælledparkens loppe7. maj: Århusgade loppemarked7. maj: Forårsmarked på Værnedamsvej/Tullinsgade
8. maj: Loppemarked på Bryggen
21. maj: Willemoesgade Loppemarked

Babybio i Empire

Hvor: Empire Bio, Guldbergsgade 29F, 2200 København
Hvornår: 4. maj
Babybio er altid en god idé - uanset vejr! I biografsalen er lyden dæmpet, og der er skruet op for lyset, så det er nemmere at have baby med. Den 4. maj kan I både opleve Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Jeg er Zlatan og The Lost City i Empire Bio.

Husk at medlemmer af Børn i byen Klubben får 50% rabat på babybio i Empire.

Barselsonsdag hos Børn i byen

Hvor: Børn i byen Huset, Vesterbrogade 69a, st. 1620 København V
Hvornår: Hver onsdag
Hver onsdag afholder vi gratis Barselsonsdag for Børn i byens klubbens medlemmer, og i maj måned kan I deltage i:
4. maj: Zoneterapi til din baby (fuldt booket)
11. maj: Fædre og relationen til barnet
Bemærk at det kræver tilmelding at deltage.

Barselsonsdag