Find en babygynge i Aarhus

Er I på udkig efter en legeplads, hvor også familiens yngste kan få lov at mærke suset i maven og vinden i håret? Så læs med her, hvor vi guider jer til legepladser med babygynger i Aarhus.

16. november 2022
Af Julie Hedelund

Legepladsen på Steen Billes Torv

Steen Billes Torv er et rent slaraffenland for de mindste med sit store sandareal, hvor I finder alt fra rutsjebane med tilhørende kravlehule, vippedyr, legeskib og selvfølgelig pladsens babygynge, hvor der både er plads til store og små rumpetter.

Hvor? Steen Billes Torv, Aarhus N

Børnenes Jord

Legepladsen Børnenes Jord på Thunøgade er en favorit blandt aarhusianske småbørnsfamilier, og Jorden er et oplagt sted at lade de små poder opleve en vippe-, snurre- eller gyngetur!

Hvor? Thunøgade 2, Aarhus C

Legepladsen i Mindeparken

På legepladsen i Mindeparken kan børn i alle aldre være med. Her er rutsjebaner i forskellige højder, store sandområder med legeredskaber, vippedyr, karuseller og selvfølgelig gynger til store og små.

Hvor? Kongevejen, Aarhus C

Foto: Caroline Hemmingsen

Skanseparken

I det naturskønne område midt i byen finder I en skøn lille legeplads med sandkasse, legehus, rutsjebane og gyngestativ, hvor der både er mulighed for selv at gynge højt eller lade mor og far bestemme farten.

Hvor? Marselisborg Allé 1, Aarhus C

Den lille legeplads i Botanisk Have

I bunden af Botanisk Have, tæt på Den Gamle By, ligger den lille hyggelige legeplads med sandkasse, rutsjebane, vippedyr og gyngestativ. Under legeredskaberne er blødt underlag med store græs- og sandarealer, hvilket gør legepladsen særligt velegnet til de mindste.

Hvor? Mønsgade 16, Aarhus C

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben