Legepladsen Børnenes Jord | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Legepladsen Børnenes Jord

B rnenes jord 7 ny normal620
Legepladsen Børnenes Jord
Thunøgade 2a
8000 Århus C
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

AARHUSIANSKE BØRNEFAMILIERS FORETRUKNE VÆRESTED OG LEGEPLADS - OG MED GOD GRUND!

Der er ansat pædagoger på legepladsen, som er tilstede i åbningstiden.

Børnenes Jord er et sandt mekka for aarhusianske børn og børnefamilier - og med god grund! Alle er nemlig både velkomne på legepladsen og til at deltage i de mange gratis arrangementer, der planlægges og afvikles af lokale frivillig i kvarteret.

Legepladsen er en dejlig stor oase midt i det pulserende byliv, og her er ALT hvad et barnehjerte begærer: Fodbold- og basketbane, bordtennis, to fantastiske zoner med spændende og udfordrende legeredskaber i naturskønne områder - og så er der liv og ro på én og samme tid.

Udover de mange faciliteter for børn har Jorden også mange forskellige dyr, som bl.a. kaniner, geder og fugle, som det både er muligt at se men også at klappe og give mad, når der er bemanding på Jorden.

Rundt på Jorden er der også rig mulighed for at sætte sig ved borde eller bænke og nyde en medbragt madpakke eller to, for hvis man har tiden til det kan man sagtens bruge en hel dag på Børnenes Jord (o:

OBS! Der kan forekomme enkelte lukkedage i forbindelse med kurser eller ferie. Lukkedagene vil blive varslet ved opslag i god tid forud.

Kilde: Legepladsen Børnenes Jord

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt