Legepladsen Børnenes Jord

B rnenes jord 7 ny normal620
Legepladsen Børnenes Jord
Thunøgade 2a
8000 Århus C
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Der er ansat pædagoger på legepladsen, som er tilstede i åbningstiden.

Vi er et åbent og gratis fritidstilbud for alle børn og unge, der kræves ingen tilmelding.

Målgruppen er primært fra 5. klasse til 17 år. Men børn i alle aldre er velkommen.

Vi har et dyrehold som for tiden består af geder, kaniner samt høns og fugle. Vi forventer at børnene aktivt deltager i pasningen og plejen af disse.

Vi har gode udendørs arealer med varieret beplantning, der understøtter udeleg og fysisk udfoldelse.

Inde er der mulighed for forskellige aktiviteter, som blandt andet billard, bordtennis, bordfodbold og andre forskellige spil. Vi har et træværksted, samt et rum hvor der kan laves lektier eller forskellige kreative udfoldelser alt efter årstiden.

Det er børnenes fantasi, behov og interesser, der er udgangspunkt for hvad de vil lave.

Vi ønsker, at skabe et godt, rart og trygt fritidstilbud med et godt kammeratskab

Vores indsatsområde er rummelighed og ungeindragelse.

Med venlig hilsen og på gensyn,
Personalet på "Jorden"

OBS! Der kan forekomme enkelte lukkedage i forbindelse med kurser eller ferie. Lukkedagene vil blive varslet ved opslag i god tid forud.

Kilde: Legepladsen Børnenes Jord

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Tobias

Helt sikkert et sted der er værd at besøge. Vores to knejter(2 og 4) elsker i hvert fald stedet, og tiden flyver som regel afsted når vi tager et smut på børnenes jord.

Pia

Fantastisk sted, vores to piger elsker at komme der, de er 4 og 1 år, selvfølgelig er det den store, som får mest ud af det, men dyrene er et hit hos dem begge;)

Lica

Fantastisk legeplads, der er et hit for hele familien! Selvom målgruppen er de lidt ældre børn ifølge ovenstående beskrivelse, så elsker vores dreng på knap 1,5 at være der. Vi kommer der tit i weekenderne hvor legepladsen er fuld af børnefamilier. Der er en super skøn stemning, masser af legeredskaber til børn i alle aldre, boldbane, sandkasseting, osv. Der er 2 rutschebaner - en til de små og en til de lidt større. Det samme med gynger, der er både en stor sansegynge, babygynge, lidt større gynge, dækgynge osv.
Det er også et stort hit at kigge på høns, kaniner og geder. Selvom der ikke er personale på i weekenderne er gederne tit ude og blive luftet søndag formiddag alligevel.
Der er masser af borde/bænke og en vandhane med koldt vand, så det er oplagt at medbringe madpakker :)

Astrid Bjørnskov

Børnenes Jord er et fantastisk sted! Kort sagt. Børn i alle aldre leger side om side, og min søn på 2 år elsker de forskellige legepladser, gederne og kaninerne. Der er en super-hyggelig, rummelig og åben stemning på Jorden, og hygelige faciliteter.

A.

Husker denne legeplads som et fantastisk sted da jeg selv var barn, og glæder mig til at tage min søn med derhen når han er gammel nok :-)