Her kan I holde børnefødselsdag med dyr

Er dit barn vild med dyr? Så skal den næste børnefødselsdag måske holdes i Zoo blandt løver og giraffer eller på Den Blå Planet, hvor ungerne kan fodre glubske rovfisk og hajer.

Foto: Den Blå Planet
12. januar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen
Foto: Zoologisk Have

Zoologisk Have

Zoo er en sikker vinder hos små dyrevenner. Og heldigvis er det muligt at holde børnefødselsdag i den gamle have med slanger, insekter og øgler! Her vil I sammen med en Zooguide kigge nærmere på dyr, der kribler, krabler og kryber, når I kommer tæt på insekter og krybdyr. Fødselsdagen rundes af med en spændende skattejagt i hele haven.

Foto: Den Blå Planet

Den Blå Planet

Hold en van(d)vittig børnefødselsdag i Den Blå Planet. Her kan dyrepasserdrømmen blive til virkelighed, når dit barn og vennerne får lov at håndtere kryb og kravl og komme helt tæt på hajerne! Børnene får også lov til at fodre og fordele godterne til de glubske rovfisk, og vil opleve akvariets hemmelige fodergange på rundvisningen.

Foto: Øresundsakvariet

Øresundsakvariet

På Øresundsakvariet tilbyder de to forskellige fødselsdagsarrangementer for børn: ”Fiskeklapperen”, som er et helårs-arrangement indendørs og "Krabbefangeren", som afholdes udendørs maj-oktober. Til "Fiskeklapperen" (1 times varighed) kan børnene røre ved søstjerner, fladfisk, hummer mm. og være med til at fodre dyrene, og til "Krabbefangeren" (2 timers varighed) skal børnene ud og fange krabber på ydermolen. 

Besøg bondegårdsdyrene

Er junior glad for bondegårdsdyr? Så kan I på egen hånd arrangere en tur til enten Byoasen på Nørrebro eller Bonderen i Remiseparken. I Byoasen kan ungerne stifte bekendtskab med geder, høns, kaniner, marsvin mm., og på Bonderen kan I møde grise, ponyer, geder mm. Der er fri adgang begge steder, så det er også en super mulighed til det lille fødselsdagsbudget. Husk at medbringe madpakker eller en picnickurv til sultne, små fødselsdagsgæster.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben