Trænger ungerne til at blive kølet af, eller skal de bare forkæles lidt? Byen er spækket med lækre isbarer, men det kan være svært at vælge. Børn i byen guider dig til 10 af de bedste isbarer i København.


Siciliansk Is

Der er italiensk is, og så er der Siciliansk Is. Mange af ingredienserne kommer direkte fra Middelhavsøen, og resultatet er den lækreste og blødeste is, man kan forestille sig. Alt er lavet efter gamle sicilianske traditioner og isbaren er især berømt for deres nødde, pistacie, - pinje og mandelis. Det er desuden et plus, at butikken ligger et stenkast fra den fede legeplads i Skydebanehaven. I 2018 åbner Siciliansk Is butikken dagen før Skærtorsdag.

Isny_primary_article
Olufs is

Byens måske mest populære ispind har man i en årrække fået hos Oluf’s Is nær Trianglen. Her har man specialiseret sig i klassiske, italienske ispinde af både fløde og sorbet.  Ispindene fås i alle regnbuens farver og er alle dyppet i chokolade - flere er klædt i knuste nødder og krymmel. Mums.

LÆS OGSÅ: De 5 opskrifter på hjemmelavede ispinde

Is_s_primary_article
Østerberg Ice Cream

Hos Østerberg Ice Cream får du frisklavet is med smagsvarianter fra hele verden. Prøv bl.a. varianterne jackfrugt og rød dragfrugt. Isen serveres i friskbagte vafler og er helt uden konserveringmidler eller kunstige aromaer og farver. Butikken ligger på Rosenvængets Allé, men åbner som noget nyt i 2018 også en butik i Tullinnsgade på Vesterbro - den forventes at åbne i slut-april.


Nicecream

Is til mælkeallergikere og økofans – det får du hos Nicecream på hhv. Elmegade og Enghave Plads, der specialiserer sig i lækre, håndlavede veganske ispinde og is-sandwiches. Her bruges økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er økologisk. (OBS: I marts-april 2018 er butikken ved Enghave Plads lukket pga. renovering)

Munchies
Munchies

På Christianshavn finder du Munchies, som lokker med de helt særlige bubble-vafler – absolut værd at prøve. De lune vafler fyldes med jeres yndlingsis og toppes med de mest perfekte toppings – prøv f.eks. nutella, oreos, penaut butter eller måske saltkaramel? HUSK! Børn i byen klubmedlemmer får 20% rabat på regningen hos Munchies.Ismageriet

Ismageriet har i mange år været et ultra-populært udflugtsmål langt ude på Amager, men i maj 2017 rykkede butikken til nye lokaler i Mikado House ved DR-Byen for at få mere plads - bl.a. til udeservering. Det er selvfølgelig den samme lækre, frisklavede is med de bedste råvarer, som kan nydes i den nye butik. Ismageriet har også en filial på Søborg Hovedgade.

Istid

Hos Istid på Jægersborggade får du Skandinaviens første nitrogenis! Her er isen lavet på rene økologiske råvarer og til nedfrysning bruges flydende nitrogen. Når du bestiller din is, er den derfor frisklavet på mindre end ét minut! Der er altid 4 forskellige smage at vælge imellem, hvoraf den ene vil være vegansk. I 2018 er der sæsonåbning med halv pris på mange af butikkens is den 17. marts kl. 11-19.

LÆS OGSÅ: De 5 glutenfri spisesteder

Isoteket
Isoteket

Isoteket slog dørene op på Østerbro lige over for Bopa Plads i 2017 - med stor succes. Her er der skåret helt ind til benet og fokus er på 100% økologisk, frisklavet gelato ud fra egne opskrifter. Der eksperimenteres med anderledes smagssammensætninger, hvor fx ingredienser som citrongræs, mynte, stjerneanis og kanel indgår. I sæsonen 2018 åbner Isoteket i påsken. Se Børn i byens anmeldelse af Isoteket her.


Vild Glad

Vild Glad har to filialer på hhv. Amagerbrogade og i Blågårdsgade. Her får du hjemmelavet italiensk is produceret i Vild Glads eget ismejeri – frisklavet hver eneste dag. Ofte byder mejeriet på sjove varianter som bubblegum og sukkerfri kiwi-æble-lime-is! Se Børn i byens anmeldelse af Vild Glad her. Vild Glad åbnede for 2018 sæsonen i februar.

LÆS OGSÅ: De 5 anderledes forlystelsesparker


Social Foodies

Hos den kvalitetsbevidste kæde, Social Foodies, som ligger på Frederiksberg, Østerbro og også nordpå - kan du købe bæredygtig bæredygtig, hjemmelavet økologisk is med god samvittighed. Social Foodies hjælper socialt udsatte gennem projekter i Afrika og Danmark. Tip! Prøv også deres ultrapopulære flødeboller. 

Som medlem af Børn i byen Klubben får du 15 % rabat

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.