Trænger ungerne til at blive kølet af, eller skal de bare forkæles lidt? Byen er spækket med lækre isbarer, men det kan være svært at vælge. Børn i byen guider dig til 14 af de bedste isbarer i København.


Østerberg Ice Cream

Hos Østerberg Ice Cream får du frisklavet is med smagsvarianter fra hele verden. Prøv bl.a. varianterne jackfrugt og rød dragfrugt. Isen serveres i friskbagte vafler og er helt uden konserveringmidler eller kunstige aromaer og farver. Du finder Østerberg Ice Cream på Rosenvængets Allé på Østerbro og i Tullinnsgade på Vesterbro.


Social Foodies

Hos den kvalitetsbevidste kæde, Social Foodies, kan du købe bæredygtig, hjemmelavet økologisk is med god samvittighed. Social Foodies hjælper socialt udsatte gennem projekter i Afrika og Danmark. Tip! Prøv også deres ultrapopulære flødeboller. Som medlem af Børn i byen Klubben får du 15% rabat.


Hansens is

Hansens Flødeis bruger lang tid på at opvarme og modne deres isblanding, og den består altid af frisk mælk og fløde - hvilket absolut kan smages, mums! Besøg Hansens Mejeri Forhandler i Store Kongens Gade nr. 93, og prøv deres yoghurtis, chokoladeis, eller en blanding af de to. Du kan også få en lækker mælkepop, som milkshake i fine pastelfarver, eller tage en hjemmelavet flødebolle med hjem til senere. Medlemmer af Børn i byen Klubben får 15% rabat hos Hansens Mejeri Forhandler i Store Kongens Gade.

LÆS OGSÅ: De 5 opskrifter på hjemmelavede ispinde


Nicecream

Is til mælkeallergikere og økofans – det får du hos Nicecream på hhv. Elmegade og Enghave Plads, der specialiserer sig i lækre, håndlavede veganske ispinde og is-sandwiches. Her bruges økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er økologisk. 

Munchies
Munchies

På Christianshavn finder du Munchies, som lokker med de helt særlige bubble-vafler – absolut værd at prøve. De lune vafler fyldes med jeres yndlingsis og toppes med de mest perfekte toppings – prøv f.eks. nutella, oreos, penaut butter eller måske saltkaramel? HUSK! Børn i byen klubmedlemmer får 20% rabat på regningen hos Munchies.


Ismageriet

Ismageriet har i mange år været et ultra-populært udflugtsmål langt ude på Amager, men i maj 2017 rykkede butikken til nye lokaler i Mikado House ved DR-Byen for at få mere plads - bl.a. til udeservering. Det er selvfølgelig den samme lækre, frisklavede is med de bedste råvarer, som kan nydes i den nye butik. Ismageriet har også en filial på Søborg Hovedgade.


Istid

Hos Istid på Jægersborggade får du Skandinaviens første nitrogenis! Her er isen lavet på rene økologiske råvarer og til nedfrysning bruges flydende nitrogen. Når du bestiller din is, er den derfor frisklavet på mindre end ét minut! Der er altid 4 forskellige smage at vælge imellem, hvoraf den ene vil være vegansk. 

LÆS OGSÅ: Byens gratis oplevelser

Isoteket
Isoteket

Isoteket slog dørene op på Østerbro lige over for Bopa Plads i 2017 - med stor succes. Her er der skåret helt ind til benet og fokus er på 100% økologisk, frisklavet gelato ud fra egne opskrifter. Der eksperimenteres med anderledes smagssammensætninger, hvor fx ingredienser som citrongræs, mynte, stjerneanis og kanel indgår. Se Børn i byens anmeldelse af Isoteket her.


Vild Glad

Vild Glad har to filialer på hhv. Amagerbrogade og i Blågårdsgade. Her får du hjemmelavet italiensk is produceret i Vild Glads eget ismejeri – frisklavet hver eneste dag. Ofte byder mejeriet på sjove varianter som bubblegum og sukkerfri kiwi-æble-lime-is! Se Børn i byens anmeldelse af Vild Glad her. Vild Glad åbnede for 2018 sæsonen i februar.


Siciliansk Is

Der er italiensk is, og så er der Siciliansk Is. Mange af ingredienserne kommer direkte fra Middelhavsøen, og resultatet er den lækreste og blødeste is, man kan forestille sig. Alt er lavet efter gamle sicilianske traditioner og isbaren er især berømt for deres nødde, pistacie, - pinje og mandelis. Det er desuden et plus, at butikken ligger et stenkast fra den fede legeplads i Skydebanehaven. 


Cafe Det vide Hus 

I det lille hvide hus på Gothersgade langer hyggelige Cafe Det Vide Hus lækker kaffe og kage over disken. Men vigtigst af alt, så sælger de byens fineste, hjemmelavede ispinde, som er perfekte at nyde i Kongens Have, som venter lige overfor. Hold øje lige HER og spot, hvornår deres issæson starter.


Is·land Dessertbar

Hos Is·land Dessertbar i Valby kan du få anderledes isdesserter, prøv fx isdesserten Storm eller den sjove klovneis. Storm er en omrøring, hvor I selv vælger tre lækkerier, som bliver rørt sammen med is. Så er det bare at vælge, om det er friske jordbær, Daim eller måske cookie dough, der vil hitte hos de små. Her er også både legehjørne, puslebord og højstole. 
Husk! Du får 30% rabat som medlem af Børn i byen Klubben.


Istid 

På hyggelige Jægersborggade langer ISTID lækre is lavet på rene, økologiske råvarer. Til nedfrysning bruger de flydende nitrogen, der sikrer, at netop din is er frisklavet på mindre end ét minut. Husk! Du får 20 % rabat hos ISTID med Børn i byen Klubben.


Kødbyens IS

Sætter I tænderne i en ispind fra Kødbyens IS, smager I på en håndlavet ispind, hvor hver smags-detalje er nøje overvejet. Udvalget er bredt med både mælkeis og sorbet med forskellige overtræk og toppings. Kig efter ispindende i bl.a. i Irma eller smut forbi deres butik i Kødbyen, hvis I hungrer efter håndlavede ispinde af lækker kvalitet. Prøv også deres iskager, du vil ikke fortryde!

HOLD SOMMER MED BØRN I BYEN KLUBBEN ...


★ BAKKEN - 28 % RABAT


★ DEN BLÅ PLANET - 20 % RABAT 


★ BONBON-LAND - 30 %

★ EXPERIMENTARIUM - 20 % RABAT

Fotos: 1) Østerberg Ice Cream 2) Social Foodies 3) Hansens Is 4) Nicecream 5) Munchies 6) Ismageriet 6) Istid 7) Isoteket 8) Anders Hviid 9) 10) Sicliansk Is 11) Cafe Det Vide Hus 12) Island Dessertbar 13) ISTID 14) Kødbyens IS

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.