5 Instagramprofiler, der også er på barsel

Er du på barsel? Så serverer vi her 5 Instagramprofiler med inspirerende forældre, der (også) lever livet med baby.

Foto: Pexels
14. december 2022
Af Rikke Reffelt

Måske følger du dem allerede - ellers er der i hvert fald god grund til det!

Foto: Anastasia JMG

Anastasia JMG

Anastasia er i øjeblikket på barsel med sin tredje søn, lille Mio. Hun har i forevejen tvillingerne Jacob og Bille på tre år, så der er altid gang i den i familien, der bor på Østerbro. Følg med i Anastasias hverdag, der blandt andet består af hyggelige ture rundt i byen med børn og hund, smukt farverigt tøj og masser af lækre snacks.

Foto: Christina Barré

Christina Barré

Hos Christina får du indblik i, hvordan det kan være at være på barsel, når man samtidigt er selvstændig. Der er altid masser af god energi og fart over feltet, men også plads til langsomme dage i hjemmet på Vesterbro. Hun er nemlig fornyligt blevet mor for første gang til sønnen Hector, og deler blandt andet ud af hyggelige barselsaftaler og sine tanker om at give flaske.

Foto: Emily Salomon

Emily Salomon

Emily, der i forvejen har Kurt på tre år, er tidligere på året blevet mor for anden gang. Hun er nu på barsel med lillebror Skipper, og deler ud af sin hverdag fra familiens hjem i Hornbæk med masser af strand, skov og skønne rolige omgivelser.

Foto: Anna Reinholdt

Anna Reinholdt

Anna er netop blevet mor til sin anden søn, Safi. Hun har i forvejen Bobby på to år, og bor på Nørrebro. Udover at dele ud af sin hverdag som mor og selvstændig, er Annas univers fyldt med ro, hygge og selvforkælelse - hun inspirerer blandt andet til, hvordan hverdagen kan gøres ekstra rar med god mad, lange bade og måske en lille middagslur.

Foto: Emma Martiny

Emma Martiny

I Aarhus er Emma på barsel med lillesøster Solvej. Hun er i forvejen mor til Otto på knap tre år, og deler blandt andet ud af hyggelige stunder i naturen og i familiens hjem. Der er særligt god grund til at følge med hos Emma, hvis du er til god mad og lækkert hjemmebag - hun deler nemlig et hav af lækre opskrifter, som du kan kaste dig over i løbet af din barsel.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben