Kom med til Danmarks største påskefestival i Nord

Fra den 3. marts kan I igen opleve den magiske påskefestival med nuttede påskeharer, æggejagt, konkurrencer og shows i Storcenter Nord.

Foto: Storcenter Nord
28. februar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Storcenter Nord

Besøg den magiske påskelandsby

Glæd jer! Fra den 3. marts kan I igen besøge den magiske landsby, hvor nuttede påskeharer producerer alverdens chokoladekreationer sammen med Chokoladekongen. De laver påskeæg til alle verdens børn – og det er ret mange påskeæg hvert år!

Hjælp med at finde den stjålne opskrift

Under påskefestivalen inviterer Chokoladekongen også alle børn og voksne til et magisk påskeshow. Her skal I hjælpe Chokoladekongen og påskeharerne med at finde den hemmelige opskrift på de lækre chokoladeæg, som den snu ræv har stjålet! Hvis I hjælper med at finde opskriften, får I lækre små chokoladepåskeæg som tak.

Påskeshow og æggejagten finder sted på UDVALGTE dage, og starter hver hele time i Foyeren kl. 11:00, 12:00, 13:00,  14:00 og 15:00.

I kan se datoerne her.

Showet og æggejagten tager cirka 30 minutter, og alle børn kan også tage en gratis tegneserie med hjem.

Vind et kæmpe påskeæg

Kigger I forbi Storcenter Nord under festivalen, kan I også tegne, klippe eller folde gækkebreve og være med i konkurrencen om et KÆMPE påskeæg. I bestemmer helt selv, hvordan gækkebrevet skal se ud, og I skal blot aflevere det i postkassen hos Information og krydse fingre. Der trækkes 10 vindere, som kontaktes den 3. april.

Om påskefestival i Nord
  • Hvornår? 3. marts - 8. april

Læs mere om Påskefestival i Storcenter Nord her.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben