35 min fra Aarhus: Særligt museum for hele familien + stor temalegeplads

Besøg Industrimuseet, der inviterer familier til at lære om et Danmark, der var engang. Og så kan I lege løs på den lækre legeplads. Børn har gratis entre.

Foto: MONSTRUM
17. september 2023
Af Rikke Reffelt

Tag turen ud af byen til Industrimuseet i Horsens, som byder på et familievenligt og spændende museum. Her kan I lære om Danmark, som det var engang, når der fortælles den dramatiske historie om, hvordan ny teknologi forandrede verden for altid, og hvad det betød for almindelige mennesker. På museet må børnene røre, lege, prøve, dufte og smage sig gennem historien. Besøg Børnenes Knallertværksted, tag en tur i Maskinhallen, prøv at gå i skole som i gamle dage i Skolestuen, gå gennem butiksgaden og få en indblik i, hvordan butikkerne så ud før, der fandtes supermarkeder og meget, meget mere. Her er også en cafe og en lille museumsbutik.

Stor, lækker legeplads

Slut af på museets nye, lækre legeplads, som I gratis kan lege løs på. Her kan børnene kravle, klatre og rutsje rundt i industrihistorien. Dampkedel, svinghjul, møtrikker mv. forbereder jer til, hvad I kan opleve inde på museet. Hvis I tør, kan I også tage en rutsjetur ned af den syv meter høje gastank!  

Foto: MONSTRUM 
Industrimuseet
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben