7 ideer: Her kan du holde børnefødselsdag i Aarhus

Slip for skattejagtplanlægning og oppustning af balloner, når dit barn skal fejre fødselsdag for vennerne. Børn i byen giver 7 bud på sjove børnefødselsdage ud af huset.

Foto: Unsplash
15. december 2022
Af Tine Kjær
Foto: DGI Huset

Aktiv dag i DGI Huset

Hvis dit barn godt kunne tænke sig en aktiv og sjov fødselsdag, hvor børnene kan boltre sig frit, er DGI huset måske stedet. Når I er færdige med aktiviteterne står den på fødselsdagsmad. Det koster 155 kr. pr person, og så får du også en fødselsdagsbuffet oven i hatten.

Foto: Leos Legeland

Få pulsen op i Leos Legeland

I Leos legeland kan du holde lige den fødselsdag, der passer til dit barn! Fødselsdagsbarnet vælger mellem forskellige pakker, der dækker alt fra armbånd til legelandet, is, popcorn, mad og meget mere. Til festen kan I vælge jeres eget temarum: Disco, Under havet eller Prinsesse. Fødselsdagsbarnet får selvfølgelig en gave og hele gruppen en slikpose. Priser fra 244 kr.  per barn.

Foto: Unsplash 

Hold fødselsdag i biffen

Hos Øst for Paradis er det muligt at holde fødselsdag for en gruppe. Her kan I oven i købet være med til at vælge filmen, arrangere kage og meget andet. Skriv til Øst for Paradis og sammensæt en hyggelig dag for ungerne, som de ikke vil glemme foreløbig.

Foto: Canva

Mal jeres egen keramik

Hos Art By Me kan I holde børnefødselsdag. Her kan børnene male deres helt eget stykke keramik, som de senere kan hente færdigbrændt i cafeen. For 199 kr. per barn får I et stykke keramik og en kop varm kakao - en kreativ og rigtig hyggelig måde at holde fødselsdag for dit barn på. 

Foto: Rush Aarhus

Fødselsdag i trampolinerne

Rush Trampolinpark er et slaraffenland for hoppeglade unger og et perfekt sted at holde børnefødselsdag. Fødselsdagen starter med masser af fri hop og leg i hele parken. Herefter rykker børnefødselsdagen hen til et lokale, hvor der vil blive serveret lækker mad og drikke  – og oprydningen  står Rush selvfølgelig for. Fra 195 kr. per person. 

Foto: Canva 

Hold fest i svømmehallen

Hold jeres børnefødselsdag i Lyseng Svømmehal. Det foregår i svømmehallens offentlige åbningstid, hvor I får jeres eget opholdsrum til at spise kage, boller med smør og drikke saftevand, synge sange og åbne gaver – inden I klæder om og går i gang med to timers leg i børnebassinet. Prisen er 1200 kroner for op til 15 børn.

Foto: Canva 

En dag med bowling

Hvorfor ikke snuppe et spil bowling til dit barns børnefødselsdag? Hos Bowl'n'fun i Aarhus kan I booke 1 times bowling og fri leg i Happie's Hule. Herefter kan I mætte maverne med 1 minipizza med pommes frites, 1 slush ice og så er der en gave til fødselaren. Fra 109 kr. per person.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben