5 ting dit barn kan dele ud til fødselsdagen

Fødselsdage er skønne at fejre, men det kan være svært med de kreative idéer, når dit barn skal dele ud i børnehaven eller skolen. Her får du 5 forslag til sunde, lækre og nemme snacks, som nemt kan pakkes til at dele ud.

Foto: Lena Lykke
14. december 2022
Af Alberte Cornelius

Hundeboller

Det er en god idé at lave noget, som børnene vil synes er sjovt at se på. Så glider det som regel nemmere ned. Prøv at lave disse sjove hundeboller med en ostehaps i munden!

Foto: Cathrine Brandt 

Bananer dyppet i chokolade

Bananer dyppet i chokolade er både super nemme at lave, lækre at se på og et sundt alternativ til slik eller flødeboller. Helt oplagt til sommerfødselsdagen. 

Find opskriften her

Foto: Børn i byen 

Frugtspyd i sjove figurer

Frugtspyd er super lækre, og alle børn kan næsten med garanti lide dem. Her har du mulighed for at være super kreativ ift. hvilke figurer du laver ud af frugten.

Foto: Alberte Cornelius

Tivoli Popcorn

Hiv ungerne med i køkkenet og pop selv popcornene i gryden. Det er super nemt og der kan tilsættes forskellige ting som smør, chokolade eller bare salt. Put dem i fine poser, så de er lige til at tage med i skolen eller børnehaven.

Find opskriften her

Foto: Sarah Isabella

Pølsehornslarve

Børnene vil synes, at det er sjovt, at det de skal spise, ligner noget andet. For eksempel en masse pølsehorn, der er sat sammen, så de ligner en larve. Og så er det en sund snack at tage med, som vil passe ind i selv den strengeste sukkerpolitik uden at være kedelig.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben