6 legetøjsbutikker med gode fødselsdagsgaver

Er dit barn inviteret til børnefødselsdag, og mangler I den helt rigtige gave? Eller er det dine egne unger, der fortjener pakker? Find inspiration til gaveindkøbene lige her!

Foto: Unsplash
14. december 2022
Af Rikke Reffelt

Vi har samlet 5 magiske legetøjsbutikker, som leverer gaver, der med garanti ikke skal byttes.

Foto: Skovalfen

Skovalfen

Træd ind i et spændende eventyrunivers med fantasi og leg i Skovalfen, der har åbnet en magisk legetøjsbutik et stenkast fra Kultorvet. Besøget er en oplevelse i sig selv, og butikken bugner af flotte, underholdende, udviklende og bæredygtige legesager, som du med god samvittighed kan give i gave til de små venner i dit liv.

Hvor? Rosengården 3, 1174 København K

Foto: Karusella

Karusella

Karusella ligger midt i hjertet af København – nemlig i Jorcks Passage. Når du træder ind i butikken, kommer du ind i en eventyrlig børneverden, hvor det bugner af nøje udvalgt legetøj, superlækkert børnetøj og interiør lige fra smukke smykkeskrin til Jellycat-tøjdyr og mini-Fjälräven. Her er mange lækre mærker og du går aldrig tomhændet fra butikken – det er altid muligt at finde en fin lille gave.

Hvor? Jorcks Passage, 1161 København K

PRIK

På Frederiksberg finder du den charmerende legetøjsbutik PRIK – her myldrer med lækkert kvalitetslegetøj som dukker med håndlavet tøj, træ- og metalbiler, komfurer og træmad, men også lidt mindre, sjove, og særlige søde børne-fødselsdagsgaver til en fin pris. Desuden byder PRIK også på nøje udvalgte børnetøjsmærker, møbler og plakater til børneværelset. Tjek også PRIKs lækre retrotapeter.

Hvor? Gl. Kongevej 127, 1850 Frederiksberg C

Foto: A.B. Legetøj

A.B. Legetøj

Den gamle, charmerende legetøjsbutik på Østerbro har ligget lige ved Trianglen i næsten 30 år og er et must for alle børn. A.B. Legetøj er pakket med legetøj fra gulv til loft og du har fornemmelsen af at træde ind i en tidslomme. Her kan du mærker, at personalets hjerte banker for legetøj. Her er især et rigtig godt udvalg i små filmfigurer, Playmobil og Lego – men også et væld af andre mærker til både piger og drenge.

Hvor? Trianglen 4, 2100 København Ø

Foto: Banditten

Banditten

Smut ind i et børnemekka uden lige – legetøjsbutikken Banditten ligger på Østerbrogade. Det er her du skal gå ind, hvis du går efter en gave, man ikke finder alle steder – meget af butikkens legetøj er nemlig fundet på messer rundt omkring i verden, men du kan også finde mærker som Djeco, Jellycat og Anne Black.

Hvor? Østerbrogade 142, 2100 København Ø

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben