PRIK

Img 0030 normal620
PRIK
Gl. Kongevej 127
1850 Frederiksberg C
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Prik er kvaliteten i højsædet. Her finder man anderledes og lækkert legetøj, bla. Spil, bøger, musikinstrumenter, værktøjsbælter, træ- og metal biler, dukker i alle farver, håndlavet dukketøj, dukketilbehør og unika dukkelifte syet af nye og vintagestoffer, komfurer, træmad og service, eksklusive vintage sager, små sjove børne-fødselsdagsgaver fra kr. 10 Desuden fine, unikke strikvarer, vintage tøj, kostumer Masser af hårspænder, smykker og tasker til både børn og voksne.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Christina

I <3 prik

Sara Monique

Super lækker legetøjsbutik. Man har lyst til at købe hele forretningen når man sætter sine ben her. Dejlig atmosfære, god betjening og super lækkert udvalg. Mange lækre trævarer og gode hæklet sommerhatte.

Louise

En hyggelig rodet butik som bestemt er et besøg værd. De har fint retro legetøj, nyt og gammelt, og masser af dukker og hjemmestrikket dukketøj. Personalet er meget hjælpsomme.

Christina

Super legetøjsbutik med fantastiske betjening. Og så har Prik gode og sjove retroting og ikke mindst dukker i alle afskygninger :)

Sandra

Jeg er vild med de mange skønne og skøre uroer. Ugly-bamserne og mini-fjällräven i kække farver. Personlig og god betjening. Lidt dyr, men man kan altså også finde man ting her, som man ikke lige ser andre steder.

Mette

I love Prik! Whenever I visit Denmark from the US it is a must stop for me -- they sell all kinds of products that you cannot find elsewhere. They have the most tasteful items for sale...and the service is excellent. I think everything they sell is very much worth the price. Remember: quality is remembered long after the price is forgotten! Go Prik!

Rikke

Fantastisk skøn butik med lækre sager i god kvalitet (0:

Frederikke

Enig - det er en dyr butik men der er heldigvis også et fint udvalg i små ting til ca. 30 kr. Et rigtig godt sted at finde gaver til børnefødselsdagene i børnehaven og skolen - både til drenge og piger.

Karina

Super spændende butik med masser af håndværk. Svært ikke at lade sig friste. Desværre kun 4 stjerner, fordi det er en tand for dyrt...

Luna

Prik er en fin og meget hyggelig lille legetøjsbutik. Jeg har købt en del gaver til venners børn.....
jeg har ikke selv små børn mere, men jeg får altid lyst til at købe noget når jeg besøger denne skønne butik.

Frederikke

En fin butik med meget anerledes legetøj og rigtig god og personlig betjening.

Mette

Prik er en super lækker legetøjsbutik, som adskiller sig meget fra gængse legetøjsbutikker. Man kan bl.a også få hjemmestrik og gamle tapeter til børneværelset.

Caroline

Jeg har købt gaver og lækkert trælegetøj hos Prik. Priserne er ret høje men det er en lækker butik med virkelig gode, kvalitetsvarer. Du får personlig og behagelig service.