Øst for Paradis

20% på babybio

I Øst for Paradis elsker vi film.
Vi håndplukker film fra hele verden og viser dem i vores stemningsfyldte biograf i Århus. Fordi vi ikke kan lade være. Hos os handler en god biografoplevelse ikke kun om filmen. Vi forsøger hele tiden at skræddersy nye oplevelser til vores publikum.

Biografen åbner 15 minutter før første forestilling (se dagens program) og lukker kl. 22.00.

Puslinger i Paradis foregår i stueetagen, og der vil være barnevognsparkering i caféen og i gangen, og børnene vil være under konstant opsyn. Hvis baby sover ved ankomst, så kalder vi på jer i salen, hvis barnet græder – men kun hvis det ikke er lykkedes os at lulle det i søvn igen.
- Men babyer og babyalarmer er selvfølgelig velkomne i salen!
Vi skruer op for lyset og ned for lyden, så I kan se hinanden og pusle og hygge inde i salen.

Babybio er tilbage i Paradis!!!
Torsdag den 28. februar (sidste torsdag i måneden) kan filmelskere tage puslingerne med til en filmoplevelse i biografens unikke rammer, hvor der kan vælges mellem 3 film – denne gang vises GREEN BOOK, UNGE ASTRID og IF BEALE STREET COULD TALK.
Sover baby undervejs er der plads til barnevognen i caféen, og skulle baby derimod være nysgerrig på film, vil lyd og lys i salen være på et tilpas mildt niveau, så der er plads til at pusle og pludre.
Tidspunkt og pris: Filmstart kl. 10.30 | 95 kr. inkl. kaffe/the. Reserverede billetter skal være afhentet senest kl. 10.00

Klubtilbud

Spar 20% på babybio i Øst For Paradis

Gælder den sidste torsdag i måneden

Faciliteter

    • Pusleplads
    • Plads til barnevogn
    • Amning tilladt

Kategorier

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben