ARoS

20% på årskort

ARoS – et internationalt billed- og oplevelseshus

ARoS Aarhus Kunstmuseums er et spektakulært billed- og oplevelseshus for børn og voksne; en mental servicestation hvor det nysgerrige menneske kan blive både behaget og udfordret. Arkitekturen er i international klasse. Det samme er kunsten. Og begge byder på oplevelser af høj karat: Fra lys til gys, fra holdning til underholdning, fra lystvandring til udfordring.

ARos Juniorværksted

I Juniorværkstedet arbejder vi med skiftende temaer. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle højtid, en særudstilling på ARoS eller i museets faste samling af kunst. Hele familien kan i fællesskab undersøge kunstens teknikker og udtryksformer gennem små kreative opgaver, som I bliver stillet af værkstedsmedarbejderen.

AKTUELT TEMA: ER VIRKELIGHEDEN NU OGSÅ VIRKELIG?
I Juniorværkstedet kan du opleve, at den virkelighed du kender, kan forandre sig. Iagttaget under lup og i gennem kalejdoskop ser vi nærmere på en række hverdagsobjekter. Vi henter inspiration fra museets faste samling, og med hjælp fra det du får øje på i lup og kalejdoskop, kan du skabe en fantasifuld mosaik.

ARoS Junior og Juniorværkstedet sætter det sociale og kreative i højsædet og er ikke tænkt som et pasningssted. Færdsel i galleriet og i værkstedet foregår på eget ansvar.

Find ARoS Junior på museets niveau 3.
Børn må medbringe mad og spise den i området “Madkassen”

Klubtilbud

Spar 20% på årskort til ARoS med Børn i byen Klubben

Gælder ikke online

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben