Moesgaard Museum

Foto: Moesgaard Museum

Moesgaard Museum er en kulturhistorisk museumsoplevelse i unikke rammer med enestående arkitektur midt i et skønt naturområde.

Museet rummer arkæologiske og etnografiske udstillinger i international klasse og skiftende særudstillinger præsenterer verdens fornemmeste kulturarv.

På Moesgaard Museum kommer man som gæst helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker gennem scenograferede og dramatiserede fortællinger. Udstillingerne er baseret på den nyeste forskning og teknologi blandt andet i kraft af museets tætte samarbejde med Aarhus Universitet.

Oplevelser for tre generationer
Moesgaard Museum er for gæster i alle aldre. Med vores udstillinger vil vi gerne skabe samvær og oplevelser på tværs af generationer. Udover udstillingerne er Moesgaard Museum også en attraktion i kraft af den unikke arkitektur og museets naturskønne beliggenhed, der indbyder til vandreture ved skov og vand og rekreative og sportslige udfoldelser.

Udstillingsbygningen, som blev indviet og taget i brug i oktober 2014, er tegnet af Henning Larsen Architects A/S i samarbejde med landskabsarkitekt Kirstine Jensens tegnestue.

Bygningen vokser frem af bakkerne ved herregården Moesgård lige syd for Aarhus. Museets udstillinger havde tidligere til huse på herregården, hvor der ikke længere er udstillinger, men som i stedet rummer administration og værksteder samt kontorer og undervisningslokaler for studerende på Aarhus Universitet.

Moesgaard Museum har udover udstillinger også aktiviteter og events for publikum samt møde- og konferencefaciliteter for erhvervslivet.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben