5 vilde børnefødselsdage

Vil junior have action og fart over feltet til sin fødselsdag? Måske I skal holde den i et legeland, en klatrepark eller i et escape room næste gang.

Foto: Dinos Legeland
14. marts 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Vi har fundet de 5 vildeste børnefødselsdage frem til dig lige her!

Foto: Leos Legeland af Alberte Cornelius

Den med fart på

Hold børnefødselsdagen i et indendørs legeland. Her kan ungerne slå sig løs på klatrestativer, rutchebaner, trampoliner og meget mere. Flere af legelandene tilbyder fødselsdagspakker, hvor personalet klarer det praktiske med planlægning, indkøb, borddækning, mad, oprydning og så videre. Indhold og pris varierer. 

Foto: Go Monkey 

Den med højder

Er junior vild med at klatre? Så skal I måske holde den næste børnefødselsdag hos Go Monkey - her er det muligt at booke en ekstraordinær fødselsdag med action, udfordring og frisk luft. Foruden adgang til træklatringen, inkluderer pakken marshmellows over bål og lækre grillpølser. Minimum 8 personer.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% hos GoMonkey

Foto: Escape Room by Midgaard Event

Den med mystik

Går junior med en lille detektiv i maven, så skal I måske holde fødselsdagen i et af Københavns escape rooms. Her er der lagt op til en yderst spændende og sjov fødselsdag med masser af adrenalin. Deltagerne skal sammen løse et mysterium for at slippe ud af et aflåst rum - typisk har man 60 minutter. De såkaldte escape rooms er svære, så det kræver at børnene er lidt større, og at et par voksne kan hjælpe til. En fødselsdag i et escape room er derfor fed som en familierelateret event. 

Foto: Gitte Lotinga

Den med masser af leg

Mandag til fredag kan I holde en sjov og aktiv børnefødselsdag i KU.BE på Frederiksberg, hvor børnene kan suse rundt på den indendørs legeplads. Her sørger kulturhuset for, at der er et fødselsdagsbord klar til jer, og at spisestedet SPISE:STUEN serverer lækre sager fra køkkenet til ungerne.  Fødselsdagsbord kan bookes mandag-fredag, og en børnefødselsdag varer max 2 timer. Der skal bestilles kuverter til alle børn og voksne som deltager i fødselsdagen.

Foto: Shoot to Thrill, Kongelunden

Den med ekstra meget action

I Kongelunden på Amager kan I holde børnefødselsdag med masser af action. Shoot to Thrill tilbyder blandt andet lasergames, som er et sjovt og sikkert alternativ til paintball. Derudover kan ungerne prøve kræfter med mange andre sjove aktiviteter. Det er f.eks. muligt at prøve sumobrydning, rodeotyr, human football, bueskydning og meget mere. Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben