Mysterie-sjov: 6 børnevenlige escape rooms i København

Styr mod et af byens sjove escape rooms, der venter på jer med store gåder og vilde mysterier - vi guider jer afsted.

Foto: Canva
28. juni 2023
Af Rikke Reffelt

Ta' børnene med til byens escape rooms til en anderledes og sjov oplevelse.

Escape Room By Midtgaard Event: Masser af sjov

Escape Room by Midgaard Event byder på gådefuld underholdning for både børn og voksne. Med 16 escape rooms står de klar med europas største lokation for escape rooms. Prøv fx temaer som Da Vinci, Outbreak, Sherlock eller Downfall. Der tilbydes forskellige sværhedsgrader, så man kan spille Junior/Svært/Ekspert. Børn under 13 år anbefales at deltage i selskab med en voksen. 

Hvor? Escape Room By Midtgaard Event - Nyhavn og Østerbro

✔︎ Med Børn i byen Klubben kan du kan tage 1 gratis barn med pr voksen hos Escape Rooms By Midtgaard Event

Foto: Royal Escapes

Royal Escapes: Kongelige mysterier

Prøv en tur hos Royal Escapes - det perfekte sted at have en hyggelig dag med familien omgivet af mystik, gys og spænding. Hos Royal Escapes finder I 3 escape rooms: The Royal Mystery (fra 9 år), hvor I skal opklare kongehusets mystiske løgne og finde kronjuveler, The Royal Dungeon (fra 14 år), hvor I er blevet taget til fange under dronningens slot, og det sidste escape room er The Royal Playroom (fra 16 år), hvor I er endt på dronningens uhyggelige barndomsværelse. 

Hvor? Royal Escapes, Fredericiagade 30, 1310 Kbh K

City Escape: Light Version

I denne light version hos City Escape er fokus på de unge fra 6-9. klasse og henvender sig også perfekt til børnefamilier. Her er sværhedsgraden skruet ned, men der er garanti for funfactor. Jeres team står overfor jeres livs mission, I skal inden der er gået 120 minutter stoppe terrororganisationen Spider Tech. Spider Tech har sluppet en virus løs i drikkevandet. I skal finde Spider Techs hovedkontor, hacke jer ind i deres server og blande en hemmelig antivirus – alt sammen på blot 2 timer!

Hvor? City Escape, Flæsketorvet 68, Kbh V

Foto: Mystery Makers, The Killing Room™, Kim Wendt 

Mystery Makers: Escape rooms og skattejagt

Hos Mystery Makers kan I både ende i et escape room, hvor I skal på jagt efter en gal videnskabsmand, prøve kræfter med et okkult tema og meget, meget mere. Prøv også Mystery Hunt, hvor I er på skattejagt i København på fede locations som Kastellet, Kongens Have og Christiansborg Slot. De fleste aktiviteter er for børn fra 7 år i følgeskab med en voksen. 

Hvor?  Grønningen 151270 København K

Riddlehouse: Olsen Banden-sjov

Hos Riddlehouse kan I glæde sig til et væld af sjove og mystiske escape rooms. Her er noget for børn og voksne - familiens mindste (fra 8 år) kan især glæde sig til at prøve kræfter med de to escape rooms, der har Olsen Banden som tema. For de voksne og store teenagere er der temaer som Seven, Pable Escobar og mange flere.

Hvor? Gothersgade 35, 1. sal, 1133 Kbh K og Fængselsvej 39, 2620 Albertslund 

Foto: Solve a Mystery

Solve a Mystery: Løs mordgåder i byen 

Solve a Mystery er mordgåder, som foregår udendørs, og som sender jer på en vandring gennem København for at løse et mordmysterium baseret på virkelige hændelser. Kuverten indeholder alt, hvad I skal bruge for at få en spændende oplevelse, mens I går tur i byen gader og stræder.  

  ✔︎ Med Børn i byen Klubben får I 20% rabat på udendørs mordgåder hos Solve a Mystery

Hvad er escape rooms?
  • Prøv escape rooms - her bliver I sammen med familien "låst inde" i et rum, som I i fællesskab skal komme ud af, før det er for sent. Så nu handler det om at knække koderne, løse opgaverne og tyde ledetrådene. Vær opmærksom på aldersgrænsen de forskellige steder, så børnene også får noget ud af det.
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben