De 5 legelande tæt på byen

Det regner aldrig, og det er (næsten) umuligt at blive væk fra mor og far. Indendørs legelande er populære udflugtsmål for familier med legesyge børn, men de varierer i størrelse, tema og pris.

Foto: Leos Legeland
23. maj 2023
Af Cecilie Lyngbye

Børn i byen har besøgt de 5 store i nærheden af København.

Foto: Dinos Legeland

Dinos Legeland: Dinoer og voksenlounge

Slå jer løs i det kæmpestore legeland med en permanent dinosaurudstilling med kæmpe dinoer i fuld størrelse samt enorme dinosaur-vægmalerier. Her kan ungerne slå sig løs i rutsjebaner, klatretårne, trampoliner, skumbold kanoner, kæmpevulkan, boldhav, elbiler og meget mere. Her er også et stort område specielt for de mindste på 0 – 4 år, ligesom der er en stor café, hvor man både kan bestille mad og drikke og/eller medbringe sit eget efter behag.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% på enkeltbilletter til Dinos Legeland på hverdage

Foto: Leos Legeland

Leos Legeland: Skægt dyretema

Leos Legeland er et stort, indendørs legeland med dyretema, som ungerne vil elske. Her kan børnene ha' det sjovt med lækre legeredskaber og suse rundt i eksempel trampoliner, forskellige slags rutsjebaner, cykelbane og et område for de helt små poder. Det er stort, det er vildt, og jeres første besøg bliver med garanti ikke det sidste, hvis det er op til de dyreelskende unger!

Foto: Funplays

Funplays: Det gigantiske

Hvis du ikke kan få det stort eller vildt nok, er Funplays dit go to-legeland. På 8000 kvadratmeter er der plads til vild leg og alle former for legeredskaber. Udover at have alt det, de andre legelande har, har Funplays også elektriske karruseller, en 7D-biograf, et laser-rum med skydespil og tre forskellige slags radiobiler. Nogle af de særlige ting er til gengæld ikke inkluderet i entréprisen, og derfor kan dette slaraffenland bliver en dyr fornøjelse, hvis børnene skal have lov til at prøve det hele.

Foto: Funtasia

Funtasia: Det praktiske med timepris

I Rødovre shoppingcenter ligger det lille legeland Funtasia, hvor I kan smutte ind og lege på timebasis. Selvom legelandet er småt i forhold til de andre, er der stadig masser af legemuligheder, som man ikke får på gratis legepladser. Derfor er det et praktisk sted at gøre stop med børnene, hvis I er ude at shoppe. 

Foto: Legejunglen

Legejunglen: Det lille med fair priser

Snup toget ud af byen og besøg det mindre legeland Legejunglen, som lokker med hoppeborg, fodboldbane og som noget særligt en del arkadespil, som er gratis at spille på. Her er områder for de helt små børn (0-3 år) og selvfølgelig masser af sjov for de større børn. Priserne er fair og I må gerne selv medbringe mad.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben