Turen går til København, men hvor skal I overnatte? Vi guider til 10 af byens mest børnevenlige hoteller, hvor både børn og voksne kan føle sig hjemme væk fra hjemmet!

Scandic Copenhagen

Hvor: Vester Søgade 6, 1601 København V

Særligt for børn:
★ Velkomstgave
★ Gratis morgenmad
★ Legerum

Der er Scandic Hotels overalt i Norden og det nordlige Europa, men udvalgte hoteller har ekstra fokus på børn. Scandic Copenhagen på Vesterbro er et af dem, og her får I en lang række fordele, når I checker ind som børnefamilie! Børn under 13 år bor gratis på forældrenes værelse og spiser gratis morgenmad fra buffeten, alle børn får velkomstgaver ved check ind, der er legerum og kreativ underholdning, børnemenu i restauranten, samt muligheden for at booke et teenageværelse ved siden af forældrenes til de større børn. 

Steel House Copenhagen

Hvor: Herholdtsgade 6, 1605 København V

Særligt for børn:
★ Hjemmebiograf
★ Pool
★ Game room

Hos Steel House Copenhagen kan I opleve en blanding mellem et vandrehjem, et hostel og et luksuriøst hotel. Der er nemlig alt fra større fællesværelser til private værelser med egen terrasse. I skal dog være opmærksomme på, at børn under 18 år skal bo på private værelser. Udover de forskellige overnatningsmuligheder, er der også en række faciliteter, der vil gøre jeres ophold til en anderledes oplevelse. For eksempel kan I se film i den hyggelige hjemmebiograf, tage en dukkert i poolen eller lege løs i det sjove game room. 

Tivoli Hotel

Hvor: Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V

Særligt for børn:
★ Sjove temaværelser
★ Tivoli-legerum
★ Udendørs legeplads

Der findes ikke mange ting, der er mere børnevenlige end en tur i Tivoli, så når I skal en tur til København, kan I glæde de små med en overnatning med Tivoli-tema! På Tivoli Hotel er der nemlig familieværelser, der er indrettet i glade farver med inspiration fra den gamle have. Desuden har hotellet et Tivoli-legerum med plads til sjov og ballade, den hyggelige Columbines Have, hvor hele familien kan tage en pause blandt smukke blomster på det grønne strøg, samt en fed udendørs legeplads.

LÆS OGSÅ: De 7 hemmelige legepladser i København

CPH Hotel

Hvor: Tietgensgade 65, 1704 København V

Særligt for børn:
★ Familieværelser
★ Fri adgang til svømmehal og bowling
★ Gratis morgenmad

DGI-byens CPH Hotel ligger i det store hus lige ved Hovedbanegården, som er spækket med sjove aktiviteter for hele familien. Som gæster på hotellet får I fri adgang til både svømmehallen, fitnesscenteret og bowlingbanen, så der er nok at få tiden til at gå med under jeres lille getaway. Der er selvfølgelig familieværelser, hvor hele familien kan bo sammen, og så er stedets morgenmad ganske gratis for alle mand. 

Charlottehaven

Hvor: Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Særligt for børn:
★ Børnestartpakke
★ Lån af børneudstyr
★ Masser af plads

Virker det uoverskueligt at skulle bo på få kvadratmeter med det ene ben i kufferten, bør I overveje at checke ind i Charlottehavens fine hoteltårn. Her er der god plads til hele familien i de hyggeligt indrettede hotellejligheder, hvor I ikke kommer til at mangle det mindste. Der er ugentlig rengøring, fuldt udstyret køkken og bad, gode sovefaciliteter, mulighed for at låne forskelligt børneudstyr, cykler og barnevogne, samt startpakker med dagligvarer, der står klar ved ankomsten - smart!

Hotel Danmark

Hvor: Vester Voldgade 89, 1552 København V

Særligt for børn:
★ Køjesenge og tremmesenge
★ Gratis varm kakao og pandekager
★ Dækkeservietter, der kan farvelægges
★ Udlejning af ladcykler eller cykler med barnesæde

Som en del af Brøchner Hotels' boutique hoteller, er Hotel Danmark også en del af konceptet WELCOME FAMILY, der gør en dyd ud af at få børnefamilier til at føle sig velkomne på deres Københavner-getaways. For eksempel bliver alle børn tilbudt gratis varm kakao og pandekager til morgenmad, der er dækkeservietter, som de små kan farvelægge, de 0-2-årige spiser gratis morgenmad, mens de 2-12-årige får 50%, og så er der mulighed for at leje cykler med barnesæde eller en ladcykel til hele familien. Hotel Danmark tilbyder desuden værelser med køjesenge, mens tremmeseng og ekstraseng kan tilvælges efter behov.

LÆS OGSÅ: De 5 spisesteder med plads til ungerne i København

Urban House Copenhagen

Hvor: Colbjørnsensgade 5-11, 1652 København V

Særligt for børn:
★ Køjesenge
★ Børn op til 3 år er gratis
★ Familiepakker, der giver rabat

MEININGER Hotels byder både små og store familier velkommen! På deres hotel i Købehavn, Urban House, er der værelser med køjesenge, mens børn op til 3 år kan benytte en ekstra seng helt gratis. Der arbejdes ud fra konceptet "små mennesker, små priser", og der er derfor sammensat to familiepakker, der giver rabat på både værelsesbooking og morgenmad. På den måde kan hele familien nyde et par gode dage væk fra hverdagen, uden at pengepungen bliver rippet.

Radisson Blu Scandinavia

Hvor: Amager Boulevard 70, 2300 København S

Særligt for børn:
★ Familieværelser
★ Udlån af børneudstyr
★ Børnemenu i restauranten
★ Mulighed for børnepasning

Det ikoniske, høje hotel lige ved Langebro på Amager, favner alt fra forretningsrejsende til børnefamilier. Hotellet byder på familieværelser, udlån af højstole og barnesenge med sengetøj, samt en helt speciel børnemenu i restauranten. Desuden er der mulighed for en god middag med drinks og lækker mad helt uden forstyrrelser for de voksne, eftersom der er mulighed for at få børnene passet af hotellets personale. 

Wakeup Copenhagen

Hvor: Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København V

Særligt for børn:
★ Børn op til 2 år er gratis
★ Gratis morgenbuffet for 0-3-årige
★ 50% på morgenbuffet for 3-12-årige

Er I en prisbevidst familie, der gerne vil have god kvalitet for pengene, bør I overveje at indlogere jer på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade. Hotellet er en del af Arp-Hansen Hotel Groups nye lavprishoteller med 3-4-stjernet luksus til en 2-stjernet pris. Her bor børn op til 2 år helt gratis på forældrenes værelse, mens der er gratis morgenbuffet til de 0-3-årige og 50% til de 3-12-årige. Det er simpelt, men det er børnevenligt, og det virker! 

LÆS OGSÅ: 35 familie-oplevelser i Danmark

Airbnb

Vil I gerne føle jer ekstra meget hjemme væk fra hjemmet, kan I leje et ægte hjem gennem Airbnb. Det giver jer mulighed for at bo i lige præcis den bydel, I ønsker, mens I kan finde et hjem, der passer perfekt til jeres familie i forhold til det udstyr, der er tilgængeligt, samt antallet af værelser og så videre. På den måde kommer I til at føle jer ekstra meget som ægte Københavnere under jeres ophold. 

 

Fotos: 1) Scandic Hotels 2) Steel House 3) Tivoli Hotel 4) CPH Hotel, DGI-byen 5) Charlottehaven 6) Brøchner Hotels, Hotel Danmark 7) Urban House Copenhagen 8) Radisson 9) Wakeup Copenhagen 10) Shutterstock