Er dit barn inviteret til børnefødselsdag, og mangler I den helt rigtige gave? Eller er det dine egne unger, der fortjener pakker? Vi har samlet 6 magiske legetøjsbutikker, som med garanti leverer gaver, der ikke skal byttes. 

Skovalfen

Rosengården 3, 1174 København K

Træd ind i et spændende eventyrunivers med fantasi og leg i Skovalfen, der har åbnet en magisk legetøjsbutik et stenkast fra Kultorvet. Besøget er en oplevelse i sig selv, og butikken bugner af flotte, underholdende, udviklende og bæredygtige legesager, som du med god samvittighed kan give i gave til de små venner i dit liv. 

Forvandlingskuglen 

Skånegade 7, 2300 København S

Hos Forvandlingskuglen på Amager finder du et godt udvalg af legetøj der er udvalgt med hjertet. Ekspedienterne ved altid, hvad det særlige ved netop det stykke legetøj du har valgt er og er gode til at guide til den helt rigtige gave. Leder du efter et magisk tryllesæt, nogle særligt gode tuscher eller en farlig drage, så leverer Forvandlingkuglen. Her er også et stort udvalg af interiør. 

Tip! Bed om at få dine gaver pakket ind, Forvandlingskuglen gør nemlig noget helt særligt ud af indpakningen. 

PRIK

Gl. Kongevej 127, 1850 Frederiksberg C

På Frederiksberg finder du den charmerende legetøjsbutik PRIK – her myldrer med lækkert kvalitetslegetøj som dukker med håndlavet tøj, træ- og metalbiler, komfurer og træmad, men også lidt mindre, sjove, og særlige søde børne-fødselsdagsgaver til en fin pris. Desuden byder PRIK også på nøje udvalgte børnetøjsmærker, møbler og plakater til børneværelset.

Tip! Tjek PRIKs lækre retrotapeter.  

Karusella

Karusella

Jorcks Passage, 1161 København K

Karusella ligger midt i hjertet af København – nemlig i Jorcks Passage. Når du træder ind i butikken, kommer du ind i en eventyrlig børneverden, hvor det bugner af nøje udvalgt legetøj, superlækkert børnetøj og interiør lige fra smukke smykkeskrin til Jellycat-tøjdyr og mini-Fjälräven. Her er mange lækre mærker og du går aldrig tomhændet fra butikken – det er altid muligt at finde en fin lille gave.

Tip! Tjek Karusellas store udvalg af puslespil til alle aldre.  

A.B. Legetøj

Trianglen 4, 2100 København Ø

Den gamle, charmerende legetøjsbutik på Østerbro har ligget lige ved Trianglen i næsten 30 år og er et must for alle børn. A.B. Legetøj er pakket med legetøj fra gulv til loft og du har fornemmelsen af at træde ind i en tidslomme. Her kan du mærker, at personalets hjerte banker for legetøj. Her er især et rigtig godt udvalg i små filmfigurer, Playmobil og Lego – men også et væld af andre mærker til både piger og drenge.  

Tip! Butikken bestiller gerne ting hjem fra udlandet, hvis du er på udkig efter noget særligt.

Banditten

Østerbrogade 142, 2100 København Ø

Smut ind i et børnemekka uden lige – legetøjsbutikken Banditten ligger på Østerbrogade. Det er her du skal gå ind, hvis du går efter en gave, man ikke finder alle steder – meget af butikkens legetøj er nemlig fundet på messer rundt omkring i verden, men du kan også finde mærker som Djeco, Jellycat og Anne Black. 

Tip! Hold øje med Bandittens egne T-shirts, som fås i mange lækre farver og motiver.

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.