Årets influencer Børn i byen Prisen 2021

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets influencer" til Børn i byen Prisen 2021.

En person, der formidler passioneret og personligt om livet med børn på sin blog og/eller sociale medier - og som har børnefamilier som sin primære målgruppe.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 10. november kl. 12, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 21. november, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Dansk Arkitektur Center - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 



SOFIE BØCHER LINDQUIST (@HELLO_SOFIE)
Under navnet "Hello Sofie" deler Sofie Bøcher Lindquist ærlige skriblerier og snapshots fra sit liv som mor til Gustav og Louie. De seneste måneder har Sofie kastet sig ud i at lave sjove reels om hverdagen som børnefamilie - et kæmpe hit blandt hendes mange følgere.



CECILIE OLSEN (@DENPERFEKTEMOR)
Med det ironiske profilnavn "Den perfekte mor", deler Cecilie Olsen øjeblikke fra hendes uperfekte hverdag med manden Kipper og sønnerne Arthur og Otto. Profilen har vokset sig stor, og danner efterhånden ramme om et forum af mødre, der kan relatere til Cecilies ærlige opslag. 



EMILIE JACOBSEN (@EMILIEJACOBSENMEDITATIONER)
Emilie Jacobsen har med profilen "Emilie Jacobsen Meditationer" skabt et univers af hverdagsmagi, hvor særligt børnefamilier kan lade sig inspirere til at komme ned i gear og finde roen i en hverdag med små børn. Emilie er nemlig mor til tre, men formår at finde glæde og lethed hvor end hun befinder sig - ofte i familiens hjem og i naturen. 



KRISTINA WILDENHOFT (@KRIBLEKONGEN)
Kristina Wildenhoft og hendes familie inspirerer børnefamilier over hele landet til sjove og kreative lege for børn i alle aldre. Med profilen "Kriblekongen" deler hun nemlig flittigt ud af alt fra madvarer og affald til natur og kreasager, der med en smule tryl kan indbyde de små til flere timers lærerig leg. 



STEPHANIE FISKER (@STEPHANIEFISKER)
Stephanie Fisker er blandt andet kendt og elsket for at dele hverdagsglimt af sine 3 små børn, Elva, Baldur og Svala. Der er altid højt humør og fart over feltet hjemme hos familien Fisker, og nuttetheds-faktoren hos de 3 arvinger er helt enorm - til stor glæde for alle, der følger med. 

 

Fotos: 1) JessLycoops, Hello Sofie 2) Den perfekte mor 3) Emilie Melgaard Jacobsen 4) Kriblekongen 5) Stephanie Fisker 
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over "Årets influencer" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

★ Årets ildsjæl
★ Årets forlystelsespark
★ Årets børnekulturpersonlighed
★ Årets familieapp
★ Årets online underholdning
 Årets børnevenlige spisested
★ Årets isbar
★ Årets børneteater
★ Årets museum
★ Årets brand: Tøj/sko
★ Årets brand: Interiør/babyudstyr
★ Årets bæredygtige initiativ
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
★ Årets børnevenlige ferie
★ Årets børnevenlige i Aarhus