Er ungerne vilde med at hoppe? Så indbyder flere af byens legepladser heldigvis til sjov trampolinleg. Vi giver dig 5 af byens fedeste trampoliner lige her!

1. Fælledparkens træningslegeplads

Hvor: Langs Serridslevvej

I Fælledparken langs Serridslevvej er der i år 2012 blevet bygget en ny, sprød legeplads med et yderst populært trampolin område med op til flere, større trampoliner, store gynger, sansegynger til baby, balancekaruseller, små boldbaner og meget mere! Her holder en stor del af områdets børnefamilier til i weekenden - og det forstår man godt. Her er der liv og glade dage, og bænke hvor mor og far kan sidde og nyde en kaffe fra kaffemandens vogn.

2. Søndermarkens træningslegeplads

Hvor: Sportsplænen nær toiletterne

Også Søndermarken er udstyret med hele 2 træningslegepladser, hvoraf den ene har små, runde trampoliner til fri leg. På legepladsen er der desuden god plads til at skate og stå på løbehjul, og flere ‘slides’ til formålet.

LÆS OGSÅ: De 5 rutsjebaner

3. Guldberg Skoles legeplads

Hvor: Sjællandsgade ved Simeons Kirken

Guldberg Skoles legeplads i Sjællandsgade er endnu en populær legedestination. Her er alle velkomne til at benytte legepladsens forholdsvis nye faciliteter, som består af moderne klatrestativer, 4 små runde trampoliner og en stor bjerglignende rutsjebane. Der findes desuden siddemøbler i træ og et klatrelandskab.

4. Fredens Park legeplads 

Hvor: Tagensvej, mellem Rigshospitalet og søerne

På legepladsen i Fredens Park finder I alt hvad ungerne kunne ønske sig! Her er 2 små trampoliner på en lille bakke, gynger til store og små (baby), sandkasse, klatrestativ, hængekøje, legehus, balancebomme, rutsjebane og karrusel. Desuden er der en stor græsplæne som indbyder til boldleg.

5. Havnepromenaden

Hvor: Københavns inderhavn, langs Havnegade

På Københavns nye Havnepromenade er der lagt vægt på levende byliv, med en havnehal længst mod Christian den IV’s bro der i ny og næ anvendes som scene for børnekoncerter. Længere mod Nyhavn kan ungerne desuden få sved på panden i et indhegnet boldbur eller på de 5 populære trampoliner som ligger nedsænket i gadeplan, nær bænke hvor mor og far kan tage en slapper. Promenaden er perfekt til en aftengrillning kombineret med hopning på en lun sommeraften.