Søndermarken

Soendermarken normal620
Søndermarken
Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Selv om Søndermarken ret beset er en del af Frederiksberg Have, er der en verden til forskel på de to grønne oaser. Hvor haven er pæn og velfriseret, er Søndermarken vild og utæmmet og bruges primært til løb, solbadning og hundeluftning. Under springvandsplænen er byens gamle vandcisterner dog i høj grad et besøg værd. Siden 2001 har de store underjordiske rum været indrettet som museum for moderne glaskunst - et smukt syn for små og store. Cisterne er åbne torsdage og fredage kl. 14-18 samt lørdage, søndage og helligdage kl. 11-17. Entreprisen er 50 kr. for voksne, gratis for børn under 14 år.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Tina

Vi bruger meget søndermarken! Der er dejlige store græsarealer at spille fodbold, kaste freesbee eller bare løbe på. Der også er kommet små legepladser, og om vinteren hvis sneen er faldet, er der kælkebakker for enhver smag. (eneste minus hvis man har lidt hunde skræk, er de løse hunde der kan være)

Louise

Fantastisk kælkebakke!

Camilla

Finte sted til en skøn gå-tur med børnene. Og om vinteren er det et alletiders kælkested!

Camilla

Fantastisk sted at gå en tur med ungerne :-)

Ulrikke

Et skønt sted, både med park, skov og kig til Zoo. Masser af muligheder for leg og spil! Et godt sted man kan medbringe hulen fra bObles!

Naja

Selvom Søndermarken er en park kan man nogle steder få en fornemmelse af at være i en rigtig skov, og det er en følelse man elelrs sjældent får i de københavnske parker

Sofie

Det er en dejlig gå tur når man kommer inden fra by og skal til valby skyder jeg altid i gemmen.

kindbynature

Også dejlig park at tage sin hund med i weekenden og så er det dejlig tæt på Zoologisk Have hvis man ønsker at tage derhen bagefter (dog uden hund).

Pia

Har så sent som idag været forbi Søndermarken. Der er fedt og stadig masser og sne og mange børn på kælke. Har så bare ikke forstået hvorfor "man" lader sin hund løbe rundt på selve kælkebakken.

Louise

fed kælkebakke

Jane

Dejlig park hvor der er masser af plads til at gå ture med klapvognen, holde picnic om sommeren. Derudover er der mange små bakker som ungerne kan rulle nedad i efterårets visne blade.